torstai 29. syyskuuta 2011

Ensi kesän reissu.......... jonnekin

Nyt sitten ruvetaan suunnittelemaan ensi kesän reissua jonkin päin tandemilla, vanhimman tyttären kanssa. Suunta on etelään tai pohjoiseen tai sitten ihan jotain muuta. Katsellaan ensin karttoja ja sitten vasta päätetään minne mennään. Päämäärä ei ole tärkeä, vaan matka.

lauantai 24. syyskuuta 2011

Ensiajo

Ensiajo suoritettu.

lauantai 17. syyskuuta 2011

Kasaamista ja ongelmien ratkaisemista

Tuplahevoseen on asennettu vaihtajat ja kahvat ja vaihdevaijerit. Takavaihtaja säädetty, etuvaihtajan säädössä vielä etsimistä. Takalokari pitää modata sopivaksi samoin tarakan koinnikkeet. No, ongelmat on tehty ratkaistavaksi. Kuva tulee myöhemmin.

perjantai 16. syyskuuta 2011

Projektia jatketaan

Tuplahevonen on saanut etukuskin satulan, ohjaustangon, kahvat, tahtiketjun. Tavarat rupeaa olemaan hankittu ja sitten pitäisi vain kasata osista pyörä. Pitänee ottaa kuvia eri vaiheista. Olen ollut vähän laiska ottamaan kuvia näin syksyllä, yritän kuitenkin ottaa.

keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Kuva Putkihevonen EVO II






Uusi putkihevonen

Huono kuva parempi tulee myöhemmin.

maanantai 5. syyskuuta 2011

TdH

Ilta venyi sitten näin maanantai päiväksi. Reissu oli mahtava, järjeatelyt aivan omaa luokkaa tollaisen ihmismäärät ohjaamiseen. Ainoa joka vähän kyrsi oli nämä häröilijät, jotka menee ihan miten sattuu ja aiheuttaa vaara tilanteitamuille.

Itselläni ei aivan onnistunut tasainen vauhti vaan alussa mentiin aivan liian lujaa ja 40 kilsan kohdalla alkoi sitten osaltani tasainen vauhti. Jaksoin pitää melkein loppuun asti, viimeinen 10 ja siitä erkoisesti viimeinen 5 oli tuskallista. Maaliin pääsin ehjänä, pyörä oli myös ehjä.
Kaikke kerrottavaa olisi, mutta ajatukset on vielä sekaisin.

sunnuntai 4. syyskuuta 2011

TdH

Tulin jo perjantaina Helsinkiin valmistautumaan pyöräilytapahtumaan. Eilen kävin hakemassa kilpailunumeron ja ajelemassa kummipojan kanssa vähän ympäri Helsinkiä. Illempana oli meidän joukkueen palaveri, ja teimme rekvisiittaa tän päiväst.ä ajoa varten. Porukka oli aivan mahtava ja kympillä mukana. Illalla lisää juttua tapahtumasta.

perjantai 2. syyskuuta 2011

Tuplhevonen seisoo omilla tassuilla

Eilen sai tehtyä takakiekon, oli hiukan hommaa siinä ku tuli 40 pinnaa. Näyttää hienolta laitan kuvia heti, ku saan otettua niitä kuvia. Olisi pienoinen mahdollisuus että pääsee tekemään koeajon vielä sulana aikana.