keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Laskiaistiistai 9.2.2106

Tuli sitten ajettua kelkkareittejä pitkin Myllymäkeen syömään rokkaa (talo tarjosi). Keli oli raskas ja vettä ja räntää tuli ajoittain, sitä tuli ylhäältä ja alhaalta. Sitä on kai jonkin asteinen masokisti kun pitää tuollaisella kelillä lähteä läskipyörällä ajamaan. Pitää vaan sanoa että hauskaa oli, virne ei hävinny vaikka oli kuinka väsynyt.

Keuhkokuvista sai sen verta tietoa että ei mitään hälyyttävää ollut ja arpikudosta löyty. Sairastettu joskus keuhkokuumeen. Sinänsä hyvä tieto, kun ajattelee miten kauan tuli tupruteltua tupakkaa. Tosin oli siellä välissä pitkiäkin pätkiä ilman tupakkaa. Mutta kuitenkin paha tapa. Sitten odotellaan sitä sydänlääkärin kutsua.


Reissun data

lauantai 6. helmikuuta 2016

Taas vettä virrannut Vuoksessa

Viime kirjoituksen jälkeen on ajeltu ja ihmeteltu SM-hiihdoissa. Itsensä kaikkeen mahdolliseen tunkien, ruismoottorin tutkinta edelleen käynnissä, sydänlääkärin kutsua odottaen ja tuonne allergiatesteihin pitäs soittaa.
T
Kyll vaan läski on hauska peli ajaa, mutt välillä kun ajaa kapea renkaisella niin huomaa sen eron sit täysin. Molemmilla on hauska ajaa omalla tavalla. Käyttötarkoitukset on erit, mutta vaan niin hauska hakea niitä omia rajoja (välillä niitä valtion rajoja).

Nyt ollaan menossa hyvään/oikeaan suuntaan ainakin tuntemuksen mukaan ja tiettyjen mittarien mukaan kehitystä on tapahtunut edellisiin vuosiin huomattavasti enemmän, jos sitä olis iskussa kun asfaltti paljastuu.

Tässä muutama kuva.