maanantai 27. lokakuuta 2014

Lokakuu

Nyt kun lokakuu rupeaa olemaan ohi, niin vois kirjoittaa ajatukset "paperille". Meni lokakuu sitten totaalisesti levätessä. Ei sitten vittuakaan kiinnostanut lähteä lenkille pyörällä tai salille tai muutenkaan urheilla. Ei sitten pätkän vertaa, työni tein ja se oli siinä. Kattelin leffoja ja luin pari kirjaa. Siinä kaikki mitä tuli tehtyä. Kroppa vaan sano et nyt tauko kiitos.

Ajatukset karkas ensi syksyyn ja sitä kauemmaksi. Siis haaveilin puhtaasti. Suunnittelin ens syksyn reittiä karkeesti. Ei olis pitäny lukea sitä "pyöräilyn klassikkonousut" -kirjaa. Siitä sai vähän ultimate ajatuksia päähän. Kuten neljä klassikko nousua peräkanaa. Ja sen et jos vaikka ajais kotiin sieltä sellaset karkeet 4000 kilsaa talvea vasten, jee. Sit kävi mielessä et jos sieltä tarttuu se koira mukaan ni huh, tietenki pyreneitten mastiffi. Hulluja ajatuksia juu. Sit haaveilin Kanadan läpiajamisesta, tättärää nyt toi pää heittää kunnolla.

Pitää nyt kattoo mitä toi elämä tuo tullessaan. Kaikkea voi sattua ja tapahtua, niinku tänä kesänä. Mennään nyt taas ihan uudella innolla kohti talvea ja talvipyöräilyä. Moni varmaan kysyy mikset hiihdä, sitä harrastan vain painovoiman osoittamaan suuntaan.

Kohta pääsee toteuttamaan tandemin päivityksen ja kuvien kera tulee vaiheet tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti