keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Willimiesajot 2016

Naapuri kaupungissa järjestettiin 23.7. korttelikisa ja 24.7. 136 kilometrin maantieajo.

Ensin kortteliajo. Rata oli tehty varuskunta alueen ympärille, Rakuunamäki alas, oikealle suoraan, Liisankadulle oikealle ylämäkeen, Valtakadun kautta takaisin varuskunta alueelle. ( näinköhä meni oikein). Ihmisiä oli tullut katsomaan kohtuullisen paljon, niin mieki ystävän kanssa (sattu olemaan Kari myös) tandemilla.

Itse kisassa jännitystä piisasi pari kierrosta, sitten oli kolmen kärki selvä. TW-Länken otti kolmois voiton, ei siinä muilla ollut mitään sanottavaa.

Sitten vain ystävien tapaamisen jälkeen takaisin kotiin ja valmistautuminen sunnuntain ajoon.

Maantiekisan reitti oli hieno, viitoitus, järjestelyt ja ruokailu ja muut erinomaisesti järjestetty. Saa muut käydä hakemassa oppia Lappeenrannasta miten homma hoidetaan. Ensi vuodeksi kun saa ne suolakurkut jokaiseen juomapisteeseen niin lähestytään täydellisyyttä.

Oma ajo oli nyt vain sitä mihin pysty ja kykeni. Ei kauheesti hurrannut kaikkoen sairastelun jälkeen, vatsataudidta oli vain reilu viikko. Maisemia kattelin ja ihmettelin ja toivoin että jaksan maaliin. Kyllä jaksoin, mutta jalat oli sitten hyvinkin ajetun oloiset. Reitti oli hyvin mäkinen ja reitin pahimmat mäet oli loppuosassa. Sitten syömisen kautta kaljalle. Ystävä Matti voitti kuntosarjan, ystävä Tatja naisten kilpasarjan ja Valtteri miesten kilpasarjan.

Eilen kävin hierojalla, hän vaan kysy et onks siulla koskaan ollu jalat näin jumissa. Ei ole, ei edes silloin ku tanssin aktiivisesti. Nyt ne oli niin jumissa että maanantaina kävely oli hyvin vaivanloista.

Ensi vuonna talkooapuna Willimiesajoissa.

Turvallista ajoa siellä tien päällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti