perjantai 7. lokakuuta 2016

Pari päivää synttäreihin

Niin pari päivää synttäreihin ja mittariin tulee 50. Toisaalta olen tyytyväinen että näinkin pitkää olen elänyt vaikka kovasti olen itseäni murjonut matkan varrella. Eipä ole tylsiä tarinoita lapsenlapsille (sitten kun niitä tulee). Näyttää vahvasti siltä että ens viikolla ruvetaan järkkää aikaa keuhkolääkärille. Nyt on kyljet, selkä ja vatsalihakset niin kipiät et pikkasen ku jännittää ni ovat samantien krampissa. Mennään sinne lekurille ja koitetaan saada apua.

Niin ne syttärilahjat, kaks on jo saatu. Itselleni ostama uusi untuva täytteinen makuualusta ja toinen on Tern C7 taittopyörä äidiltäni. Kuva on tässä alla.


Niin ja kävi vieraitakin naapurimaasta. Alexandra ja Vladislav olivat yhden yön reissulla. Tulivat myöhään illalla ja nukkuivat aika pitkään aamulla. Kävin saattamassa heidät Rajapatsaalle, kun olivat menossa kohti kotia.



Suunnitelmat tulevaisuuden suhteen ovat ne että reissuun lähdetään vuoden vaihteen jälkeen ja kotiin tullaan keväällä. Että repikää siitä ja tuokaa ne fillarit huoltoon nyt.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti