sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Kunhan tässä nyt yrittää....

No yövieraita on tässä nyt käynny enempi ja vähempi, yhteenkin kyselyyn jouduin vastaamaan kielteosesti, kun piti mennä korjaa mökin laituri (orjatyöleiri). Vieraita en nyt hirveesti rupea luettelemaan vaan käykää lukee tuolta vieraat sivuilta.

No pyörällä mökille ja melkein suoraan saunaan, siinä sitten parannettiin maailmaa veljen kanssa ja todettiin ettei enään olla niitä parikymppisiä kaselleja, vaan kypsässä iässä olevia jaloja panttereita, jos ei oteta huomioon muutamia pikkujuttuja, kuten ikää ja vähän raihnaista olotilaa ja muuta vikalistaa. Kalja maistu hyvältä, eiks se nyt oo tärkeetä.

Aamulla sitten kahvia naamariin ja yksi erä fantasia korttipeliä veljen ja veljenpojan kanssa. Sitten kaupungille ja pikakierros nähtävyyksien kautta motonettii, biltemaan, ad varaosaan ja lidliin. Noi nähtävyydet ihan veljenpojan tyttöystävän takia. Takaisin mökille, mut sitä ennen mummolaan syömään. Sitten väliaikaiset tuet tehtiin ja sit järveen oikoo laituri suoraksi. Siinä sitten taas saunaan ja maailman parantamista. Sitten illalla yksi erä peliä mitä aamulla pelattiin. Sitten vain katsomaan haavekuvia unimaailmaan.

Aamulla sitten uutta Lehmuksen kahvia naamaan. Jännä maku, ekana tuli mieleen et nyt tää on kyl laihaa ja heti perään sit et ei tää nyt ookkaa laihaa. Hyvää oli. Siitä sitten mummolaan pyörällä kun muut siirtyivät autolla. Veljenpoika ja hänen tyttöystävä lähtivät jatkaa matkaa, veli meni vielä mökille kute mummo ja miun muksut (nuorimmat) ja mie hyppäsin pyörän selkään ja kohti vanhimman tyttären asuntoa.

Tyttären luokse kun pääsin niin subwayhin ostaa evästä ja takas asunnolle syömään. Muut tulikin heti perään. Sängyn tuki pultit seinään ja homma oli siinä. Odottelin vielä hetken ennenkuin läksin kohti kotia. Ajelin sellai vaan vähän niiku muissa maailmoissa ja Lidlin kautta kotiin.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti