maanantai 18. heinäkuuta 2022

Kesä

 Kesä on edennyt jo heinäkuun puolen välin yli. On ajettu fillarilla ja oltu huoltoukkona Saimaa Cycle Tourin Savitaipaleen huoltopisteessä. Paljon oli ajajia tapahtumassa. Itse olen ajellut siellä täällä ruutuja metsästäen ja samalla myös teitä. Yritän laittaa kuvankaappaukset tänne että näette missä mennään. Mutta ajamista ja asioiden hoitamista ollut ja jalkojen totuttelua siihen että melkein joka päivä ajetaan, satanen antaa odottaa itseään mutta kyllä se sieltä tulee. Kauppa käynnit hoidetaan fillarin perään laitettavalla kärrillä. Välillä on vaan sellanen olotila ettei vaan jaksais, mutta sitten ku lähtee liikkeelle ni iloksi se muuttuu silloin.

Muutaman päivän ollut hyvin vaihtelevat säät, kosteutta on riittänyt, mutta ennusteen mukaan lämpenee ja hyvällä (stna huonolla se on) tulee vielä helteet. Mutta kesä on kesä vaikka keli olis mikä.



Tässä tämän hetkinen ruutumetsästys tilanne.
(niitä on muuallakin mutta tämä on se isoin)


Tässä katumetsästys isommalta alueelta


Ja sitten vähän lähennettynä






Tässä tämän päivän ruutumetsästyksen video (aukeaa uuteen välilehteen)

Muistakaa näin kesällä että tuolla teillä liikkuu muitakin kuin autoja, rekkoja, busseja jne. myös polkupyöräilijöitä, retkipyöräilijöitä ja muitakin pyöräilijöitä. Ohitetaan heidät riittävän kaukaa ja annetaan tilaa. Jotkut on tullut muualta maailmasta katsomaan kaunista maatamme. Kyllä me kaikki sinne ajoradalle (Suomen laki ja kielitoimisto ei tunne sanaa autotie) Se on sen hetken hidaste, mutta saattaa olla kyseisen henkilön ainoa kulkuväline kauppaa tai matkustamiseen, joten huomioidaan se.

Ystäväni Matti Ainasoja ajoi Nordcape-Tarifa kisan 663 tunnissa ja matkaa oli 7347,64 km. Onnittelut Matille suorituksesta, aivan jäätävä suoritus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti