lauantai 5. syyskuuta 2015

2. päivä Levänen-Mäntyharju

No aamulla heräs, no ei ihan normiaikaan klo7 ja rapiat. Aamukahvia naamariin ja ulos laittamaan pyörän kadonnut takavalon sähkö takaisin ja kekkuilevat vaihteet kohilleen. Sitten toinen kuppi kahvia ja sitten maantietä metsästämään. Alku meni hyvin joo ku oli tuttu tie ei siin mitään. Sitten ku käännyin Partakoskelle niin olis vaan pitänyt mennä sinne Savitaipaleelle perkele. Sitten alko sellanen vuoristorata ettei paremmasta väliä.

Alku oli kivaa asfalttitietä Koskelle asti, sitten se alko soratie, varmasti Suomen paskin soratie. Ja ne mäet, tie vaan hävis alta ja nousi pystyyn. Ei ollut yks eikä kaks kertaan vaan niitä tuli kokoajan vastaan. Sitten tuli pelastava asfalttitie ja ajoin Puolimatkaan syömään Pizzataskun ja India Pale Ale oluen. Pizza ei ollut mikään roiskeläppä vaan sellanen ettei lautanen meinannut riittää ollenkaan. Siinä syödessä oli tuuli voimistunut ja tuonnut pientä tihkua. No ei ku polkemaan. Kohti Mähtyharjua sitten taivas repes, oli onneks sadetakki päällä, paskat siitä mitään apua ollut. Sukat aivan märät, kintut ei niinkään, yläroppa heistä märkä. Oli aikas tyttömäinen olo.

Mikälei huolto/taukopaikka miss on se venäjän mi-8 koppeteri pihalla, siihen menin pitää sadetta ja vaihtamaan sealskinin sukat jalkaa. Toimii hyvin, sissikauppias. Sadehhousuu jalkaa Bontragerin sellaiset ja voin lämpimästi suositella, toimii hyvin, ei hiostanut. Pron sadetakki jaa no jos nyt ei mitään muuta ole. Ja matka jatkuu ja sadetta ei ole jee. Ja vitut. Sain niskaani varmaan koko vuoden sademäärän kerralla. Tulis nyt edes katos tai taukopaikka mistä vois soittaa majoituksen tai edes toi sade tauokois. No taukosha se ja sain soitettua itselleni majapaikan ja saan märät vaatteet kuivaksi. Ei hirveesti natsannut ajaa sateessa enään. Asiat on hoidettu ja nyt vain elpytään huomista varten ja kohti Joutsaa.

Päivän kilometrit
85,11km/155,67km

Dataa






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti