keskiviikko 9. syyskuuta 2015

6. Päivä Karijärvi-Tampere

Herättyäni aamulla meni tekee aamupalaa ihan rauhassa, kun yö oli ollut kosteahko ni aattelin että teltta ehtii kuivaa ennen purkamista. Normi määrä kahvia naamariin ja puurot siinä sivussa. Pojatki heräili jossain vaiheessa aamua. Siinä toivoteltiin hyvät jatkot puolin ja toisin. Lähdettiin sitten omiin suuntiin.

Jalat tuntui heti aamusta aika hyviltä. Ekana melkein 4 km soratie ajoa ja sitten 24 kohti Kuhmoista. Perinteistä ylä alamäki vaihtelua ja vaatetuksen vähentämistä ennen Kuhmoista ja lämpötila vaan 13 astetta. Kuhmoisissa sitten visiitti äsmarkettiin ostamaan päivän ruoka-annos. Se syötiin ulkona ja pikaisesti. Sitten takaisin pyörän päälle ja kohti Tamperetta (Tomporo) tuliha se tie 325 vastaan. Oli hyvä pintainen ja hiljainen tie ajaa. Tällä kertaa tein poikkeuksen ja kuuntelin musiikkia melkei koko matkan. Se antoi potkua ajaa pitkät ja loivat mäet ylös. Kaikki mäen mentiin ajamalla ylös eikä tehnyt tiukkaakaa. Sinänsä hauskaa ku pari päivää aikaisemmin ei ihan kaikki mäet mennyt ajamalla.

No ison tien risteys tuli sitten nopeesti vastaan ja olin aivan hukassa. Onneksi CCG:n Tampereen osasto pelasti. Sitten Kangasalan äsmarketin kautta Kemitzin työpaikalle. Sitten hänen opastuksella Mikähäliekaupunginosaan hänen luokse kahville. Iglu tuli sitten hakemaan minut sieltä että pääsee saunaan ja ihmettelee maailman menoa.

Sauna teki hyvää ja vaatteetkin sai pestyä, syötyäkin sain. Siitä suurkiitos Iglun perheelle. Huomenna on tarkoitus Masan kanssa käydä ostamassa ketju ja takavaihtaja.

Se mikä jäi päälimmäisenä mieleen päivästä oli reitin aivan upeat maisemat. Kyllä Suomi on kaunis maa.

Päivän kilometrit 110,06/434,56


Dataa






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti