sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Elämää fronttitallissa osa 2

Aamulla herätys ja sitten aamupala ja sitten liikkeelle. Kiteen ohi mentiin ja sitten heti sen perään sai sadekuuron niskaan  justku sai sadevaatteet päälle niin se loppu. Eka tauko oli sitten Tohmajärvellä, ensin kauppaan ja sitten syömään. Sitten vain takaisin pyörän selkään ja kohti Koveroa.





Siinä sitten ajeltiin mäkistä maastoa ja huono pintaista tietä. Koloja oli siellä sun täällä ja kyllä noi krävelkingit oli ihan asialliset rinkulat tänne, jos olis ollut jotku muut ni en tiedä miten olis käynnä. Koveron ohi menin (Mika, en käynny tarkistamassa oliko jenkki vielä pihassa). Koveron Teboilille ehdin just ennen kiinnimeno aikaa (15 minsaa ennen) jäätelöä ja energiajuomaa viimeiselle etapille. 

Viimeinen etappi oli sitten soratierallia, huom se soratie oli paremmassa kunnossa kuin moni asfalttitie. Ylös, alas, kurvi, ylös, kurvi alamäessä ja naamassa levee virne ja hampaiden välissä muutama hyttynen.





Siinä sitten pikkuhiljaa saavutettiin määränpää, Sonkaja. Ei muuta kuin morjestamaan sukulaisia ja sitten mökille (jos onnistuu sinne asti liikkumaan). Kutsu kävi saunaan ja hiukan oli paikka muuttunut sitten viime näkemän. Mutta kyllä savusauna oli mahtava ja aivan mahtavat löylyt. Toisin kyllä ystäväni saunomaan, mutta ei ole miun paikka niin en voi luvata mitään. Siinä sitten ilt vierähti ja juuri ennen nukkumaa menoa soitti hyvä ystävä ja tovi siinä hölistiin. Sitten kutsui höyhensaaret ja mielessä erään henkilön kuva.




P.S. loppupeleissa aivan mahtava päivä vaikka koko päivä meni liikkumiseen ja ihmettelyyn.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti