maanantai 12. kesäkuuta 2017

Pitkän matkan reissaajia

Alina ja Olivier tulivat perjantaina iltapäivällä. Siinä on kyllä hyvin vaatimattomaan tyytyväinen pari (en tiedä ovatko pari vai ei vai pelkiä ystäviä, enkä viitsinyt kysyä) mutta reissua ovat tehneet jonkin verran. Siinä perjantai-ilta meni majoittaessa heidät ja kuunnellen tarinaa heidän reissusta. Löytyy tuolta. https://www.chasseurs-d-horizon.com/voyages/chiens-de-traineaux-2016/premi%C3%A8re-partie/

Lauantai oli sitten turistioppaana olemista ja saunapäivä. Pyöräiltiin ympäri Imatraa ja katseltiin nähtävyyksiä ja käveltiin Kruunupuistossa, kaupunki sai kehuja luonnonläheisyydestä.







Sitten kun oltiin päästy takaisin kotiin niin sauna lämpimäksi. Sauna käynnin jälkeen ei hirveesti tarvinnut unta kutsua vaan iltapala ja nukkumaan. Aivan antoisa päivä tarinoineen ja kommelluksineen, mutta ymmärretyksi tultiin.

Sunnuntaina sitten tarjoutui ehkä ainotlaatuinen tilaisuus, ku nuorin tytär pääsi ripille. Muille huomautuksena että ortodoksinen tilaisuus. Alina ja Olivier olivat aivan otettuja tästä tilaisuudesta. Ihmeissään olivat myös veljestäni ja äidistäni ja tyttären kummista kun eivät olleen ollenkaan niin varauksellisia ja kerrottiin myös se mitä juteltiin suomeksi. Tunsivat olonsa kotoisaksi.



Tänään maanantaina sitten saatoin heidät Rantatielle asti kun olivat Lappeenrantaan menossa. Siinä kiiteltiin ja toivoteltiin turvallisia kilometrejä. 

Jos näette heidän jossain liikkuvan tai oleskelevan niin menkää juttelee ja tarjotkaa kahvi tai olut tai jotain muuta ja kuunnelkaa heidän tarina.

Tuossa kuun alussa kävi myös yksi saksalainen pyöräreissaaja nukkumassa yön. Oli sitten ajanut motoria pitkin Lappeenrannasta Imatralle. Pyörässä oli Pinion keskiövaihteet ja remmiveto. Patrick oli nimeltään ja Itämerta oli kiertämässä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti