tiistai 17. tammikuuta 2017

10. Päivä

Päivän herätys omi sitten aikaseen, aivan liian aikasee. Mutta mikäs teet ku silmät räpsähtää auki ja ei sitten nukata enää. Ei muuta ku nykyaikasesti tabletti eteen ja lukemaan uutisia, onko maailma mennyt sekasi (on se, Kari reissaa ja säät on jotain ihmeellistä). Meksan kanssa todettiin et jos menis aamukahville ennenaamiaista niin ku päästiin aamiaspaikalle niin ohjasivat suoraan aamiaiselle. Käyhän se näinkin. Samalla näki aamu-uutiset, kauheesti mitään ihmeellistä ollut, Pyreneillä enempi lunta ku kotona ja kaaos päällä, lämpötila yöllä pakkasella täälläkin, aurinko paistaa ja kainilla on kivaa (onha? Ihan varmasti? Sinä siellä älä yritä.) Sitten vain kamat kantoon ja junaa kohti. Junassa oli sitten tunnelmaa, oli meinaa pikkasen täyteen ahdettu joo, mutta homma toimi, paremmin ku Hesan metrossa. Oikea pysäkki joo.



Nyt sitten kävellään ja katsellaan et löydetään pyöräliike. Löyty. Tunti aikaa ja kahvila, no meni sitten kaks kuppii kahvia siinä hölöttäessä ja nauttiessa kahvilan elämästä. Sinne pyöräliikkeeseen joo. "Onks teillä maantietankoo?" No ei ole mutta tuolla on menkää sinne. Hmm missäs tää on? Ai tuolla ja se vuokraliike on tuolla, joo. Mennää ekaks kysyy tankoa ja sitten vuokraliikkeeseen. Liike on imbikes ja sinne ja katos vaan taidankin tietää mitä kesällä tapahtuu. Tanko joo. Juu on meillä, tässä otan irti tän tästä esittelypyörästä. 35 euroo, kaupat tuli. Nyt on olo ku Hangon keksillä. Tää on karkkikauppa. Käykää nettisivuilla.


Sitten sinne vuokraliikkeeseen Leksalle lainapöyrää alle (menettää maantieneitsyyden) Canyonin alupyörä 105 osilla. Papprut kuntoon ja kohti juna-asemaa ja kämppiä. Tangon vaihto (vanha ottanut osumaa ja kiero ja kaikkee), releiden vaihto ja maantielle. Mennään ensin tuonne alamäkeen ja lujaa sitten ruvettiin ihmettelee ja kattoo mihin oltiikaan menossa. Ihmettelyä ja löytämistä(kahvilan meinaa) kahvilla oloa. Kahvila jonka pullat oli kokoluokkaa aivan järkyttävän kokoiset.


Tuo lautanen ei oo mikään pieni

Sitten kauppaan ja evästä. Vähän leipää.että jaksaa ajaa ylämäkeen. Kyllähän sitä sai puuskuttaa ku vanha höyryveturi, mutta ylös mentiin ihan hostellille asti. Mke rupesin tekee huoltoa pyörään ja Leksa lähti käymään huipulla. Aikaa meni huollon tekemisessä ja kun juuri olin saanut tehtyä niin Leksa ilmestyy takaisin. Sitten vaan suihkuun ja syötävää ja kirjoittamista. Tän kirjoittamista. Kohta sitä voisi käydä nukkumaan.

Garmini ei tullut tänään mukaan mutta Leksan sai ajon ylös 22.39 km tuli yhteistä ajoa.

Tarina saa jatkoa huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti