lauantai 14. tammikuuta 2017

7. Päivä

Yöllä siis heräsin siihen että tabletti lepää naamarin päällä, joo se kirjoituksesta ja joo toistoa. Heräsin sit näin perinteisesti seiskan aikoihi ja ajattelin laittaa kamat valmiiksi. Sitten vähän ujtisten lukua ja maailman ihmettelyä.Miia teki maittavan aamiaisen.

Tämä sisältää mainoksen, Hostal Dios Esta Bien menkää sinne ja nauttikaa paikan historiasta.

Sitten kohti rautatieasemaa, kyllä tänään siirrytään Barceloonaan junalla. Ei vittu kiinnosta kahta seuraavaa päivää ajaa vastatuulee, ainakaan näitä yli 10m/s puhaltavia.




Miian ottama, vanha kaupunki takana missä myös Hostal on.

Junamatka meni maisemia katellessa ja ihmetellessä, oli siinä junan vaihtokin yhdessä välissä ja junakin oli vaan 15 misaa myöhässä ja toinen sellai 10 minsaa. Huom kukaan ei panikoinut ei päästänyt ärräpäitä saati haukkunut junayhtiötä. Kyl se sieltä tulee.

Barceloonaa päästyäni sotasuunnitelma oli et äkkiä pois siitä rautatieasemalta ja kohti hostellia. No kuinkas ollakkaan ylämäki sitten alusta alkaen. Sitten ku tie pieneni niin paljon että.katsoin parhaimmaksi siirtyä jalka mieheksi. Sitten yhtäkkia alko alamäki, nyt ei olla kaukana Hostel Inoutista. Niin tuli nopeesti ja paikan sain. Nyt vielä illallista käyn syömässä.enköhä ole sen ansainnut.





Olkaat hyvät, Barcelona



Ai niin, kuten tiedetään että mie kun reissaan niin ilmatkin pistää tilastot uusiksi. Kuulemma kylmintä viiteen vuoteen, kuulostaako tutulta?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti