torstai 2. maaliskuuta 2017

54. Päivä

Heräsin sitten aikasii ku junakin lähtee aikasii. Yritä siinä sitten laittaa vaatetta päälle herättämättä muita ja hissukseen lähteä, ei edes respa ollut hereillä kun läksin ja sentään kukon kiekasun jälkeen läksin. Siinä alhaalla laitoin kamat valmiiksi ja sitten suunta asemalle. Sii ä sitten ihmettelin aseman menoa ja meininkiä odotellessa.






Junaan pääsin helposti ja pyörille oli tilaa sitten reippaasti. Sitten vain kuluttanut aikaa maisemia katellen ja videoita tihrustaessa. Juu ei oo näkynyt nyt "kevättä" vaikka asemalla muutama näkyi. Muuten tässä on se 'toimii ku junanvessa'-vessa. Vielä pari tuntia.

Suwalki ja ei vittu mitään apuja et sais fillarin järkevästi pois junasta, tultiin alas sitten ei järkevästi. Onneksi mitään ei hajonna. Sitten suuntima kohti E67 vai pitäskö sanoa ViaBaltiaa. Rekkaa tuli pohjosen suunnasta ihan vitusti ja muutama meni samaan suuntaan miun kanssa. Puola jäi sitten 27 kilsan ajon jälkeen taakse.


Nii junamatkan maisemat oli aika soisia et ei juurikaan tullut napsittua kuvia.

Myötätuuli oli kiva ja vesisade alko 4 kilsaa ennen Marijampolea ja ei ku majapaikkaan ja vaatteiden vaihto ja pankkiautomaatille. Sitten vähän mutustettavaa ja takas majapaikalle. Yöstä maksu ja sitte suihkuun ja lepäämään. Siinä oikeastaan tää päivä, mitä nyt pari kertaa meinasin heittää kuperkeikkaa 35 vauhdissa ku nää liettualaiset tien tekijät tehneet jotain vitun sadevesi ohjaimia, saatanan hullut. Ja respan typsy ihan näpsäkän näköinen.

Päivän data




Kukkuu, lukeeko kukaan näitä epämääräisiä töherryksiä? No menkää ulos leikkimään, noh. Vieläkö istut siinä koneen ääressä bai onko peräti känny kädessä? Hus ulos siitä tai jos on ilta ni nukkumaan siitä ellet ole töissä.

2 kommenttia:

  1. Hö , vai vielä ulos tonne talviseen vesisateeseen , ehei . Istun soffalla ja juon kaljaa ja luen näitä juttui . Yritäs nyt puristaa matkaa etiäpäin .
    Terv. Täältä taipalsaaresta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai huono ilma? Ootaha ku näät miun tuliaiset, sit kiroot miut.

      Poista