sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

57. Päivä

Onks nyt jo aamu? Kello on öööö 7, ei voi olla totta. Siis joo ku aamiainen on vasta klo 8 eteenpäin. No luetaa nettilehdet, sitte aamiaiselle. Söin sitten hyvin (miks vittu en ikinä opi et syö kohtuullisesti aamulla). Taas oli olo ku tynnyrillä. Sitten vaan tielle.


Ei saatana, nyt popit esille ja vittu tätä sivutuulta (put... eiku itätuuli) 6-7m/s, sai muuten yläkroppa vähän liikuntaa, kj yrität pitää pyörän aisoissa. Lujaa ei menty, mutta kiroillen eteenpäin. Missä se kevät nyt on? Perkele! Onneksi rekat ohitti kaukaa ja joskus jopa odotti kunnon tilaa, varmaa ymmärsivät et yhtä samanlailla se heiluttaa kumpaaki, tuuli meinaa.

Kuvia tylsästä maisemasta josta ei kyl mitään saa irti.






Kävin sitte kaupassa ostaa syötävää matkalle ja illaksi ennenkuin poistun maasta. Latvia tuli sitten vastaa aika nopeasti ja pääsi edes osan matkaa myötätuuleen, sen 10 kilsaa.


Sitten Bauskiin ku oli ennustanut et sade alkaa kolmen jälkeen, niin majapaikka olis hyvä. Oli meinaa vähän kylmä ilma ajaa. Löyty hotelli ja huone 15 euroo ja piti vielä aamiainen erikseen tilata. Suihku ja sittdn syömään. Ravintolassa katsoin et risotto kuulostaa hyvältä.




Ja oli hyvää ja kalja oli paikallista. Koko roska makso 6.35 euroa, ei paha.

Huomiseksi ennustanut samanlaista tuulta kuin tänään lisänä laitetaan lumisade. Ettei nyt perkele olis liian helppoo.

Päivän data

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti