perjantai 3. maaliskuuta 2017

55. Päivä

Ai helvetti tätä niksumisen ja naksumisen määrää näin aamulla. Kauhee rutina et pääsee liikkeelle. Kamat läjään ja sitten odotellaan et tulee valosaa ja sitten liikkeelle. Kyll tää tästä ku tän päivän jaksaa. Siis liikkeelle mars. Nyt sitten pitäs tästä paikasta suunnistaa ulos ja mistä? Kyll meni vähän ettimiseksi mistä mennään minne ja kuinka. Täällä ei näytä fillaristit olevan kunniassa ollenkaan. Siispä siirryn tielle. Tunsin oloni heti turvallisdmmaksi.

Pääsin Lidliin ja hiukka ruokaa et pärjää tän päivän ja sit tielle takas. Nyt sitte joitu käyttää pyörätietä ja sitten vaan ViaBaltiaa pitkin jonkin matkaa. Tuossa on pienempi tie, sinne. Ei varmaa oo hirvee liikenne. Vittu mikä liikenne, pahempi ku ViaBaltialla ja aivan viivasuora tie, ai helvetti nuppi hajoo just. Ei tällaista ei. No ei auta, musaa ja polkemaan. Voi helvetti näiden ajatusmaailmaa.

Nyt sattuu aivoihin, siis ensin pikkutieltä motorille, sitten ylikulkusilta pyörille et pääsee toiselle puolelle, sama sitten muutaman kilsan jälkeen toisin perin ja motorii pitkin jonkin matkaa. Mielenkiintoista eikö? Siinä sitten ajaessa muun liikenteen seassa ihmetteli ettei enään edes hätkähdä ku rekka tulee selän takaa ja pöllähtää ohi. Kait sitä on oppinut jotain tällä reissulla. Siinä sitten suunnistettiin kohti Kaunasia ja yrittäen välillä ajaa pyörätiellä, joka oli täysin sula mahdottomuus. Enempi olisi ollut käyttöä täysjouskalle. Mutta näkllä mennään ja kotona katsotaan kaluste vauriot.

Hostelli löydä-leikki on aina niin pirunkiva. Tälläkin kertaa löysin sen ja sai sängyn. Sitten sitten vain alakerran Heseen syömään. Kuvia? Mitä kuvia? Keli oli kuulkaa niin kiva ettei tehnyt mieli edes kaivaa kännyä. Kaikkihan on käynny Virossa? No ota se viron reissun kuvat esille ja selaa niitä ja ajattele et oot Latviassa. Eivät juurikaan eroa toisistaan.

Loppupäivä menny sillee lonkkaa vedellen ja torkutkin otin ja kattonut Nextfliksii. Syöny ja jutellu, siinä tais tärkeimmät olla. Kohta nukkuu.


Päivän data

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti