tiistai 7. maaliskuuta 2017

59. Päivä

Kyllä se sauna oli hyvä eilen illalla. Uni tuli äkkiä. Yöllä oli satanut lunta. No ei muuta kuin syömään ja sitten ulos. Kyll vaan on ankeen näköstä ei voi muuta sanoa.




Siinä sitten kävin tutkimusretkellä miten kaupungista pääsee huomenna pois. Näyttää suhteellisen hyvältä.....vielä. Noi kerkii sulaa pois. Kävin sitten Stokkalla kahvilla ja siinä sitten kattelin ihmisiä iso kahvivati nenän edessä. Kyll jotenkin tuntuu siltä et ihmiset ei juurikaan hymyile täällä. Sitten vain muutaman sämpylän osto ja kämpille takas. Ei saatana, ulkona sataa lunta ja kunnolla. Syön välipalan ja sitten ulos tutkii tilanne.






Sitten vain PlanB tiskiin ja juna-aseman tutkinta. Siinä aikani tutkittuani totesin et se biletti olis hyvä hankkia nyt eikä huomenna. Siis Riika-Valga biletti miulle ja pyörälle kiitos. Junan vaihto Valgassa. Siitä Tallinnaan. Ja lunta tulee, niin vaan ilmojen herrat päätti ajamisen Riikaan, nyt junaillaan kotiin.

Tällaista tällä kertaa, nyt loppupäivä löhöilyä ja valmistautumista huomiseen. Juna lähtee 10.38

2 kommenttia:

  1. Sään puolesta olet varmaan puolitoista kuukautta etuajassa mukavasta kevätilmasta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ja en. Keskieuroopassa oli tavanomaista kylmempää, joten jos olisi ollut normaali talvi niin olisi kelitkin ollu paremmat, mutta säitä emme voi tietää etukäteen kuin max 24 tuntia.

      Poista