torstai 2. helmikuuta 2017

26. Päivä

Herätys ja kamat pyörään, aamupala omatoimisesti ja kahvi automaatista. Siinä meni aikaa sen verran että voi sanoa että valoisaan aikaan tuli lähdettyä vaikka pilvet oli tummat.



Ekan kympin jälkeen piti ottaa tuo pitkähihainen paita pois ajotakin alta. Siis hihaton ja ajotakki ja pitkät ajohousut hyvin pärjää. Sitä oli noustu pikku hiljaa ylöspäin ja tapasin kaverin joka oli menossa Espanjaan jalkaisin.


Pitää nostaa hattua kaverille. Tuli sitten isompi kauppala/kaupunki/kylä (valitse sopiva) vastaan. Kauppa olis kiva ku tuo leipä on lopussa. Sellainen löyty nurkan takaa ja pääsin sitten auttaa pyörätuolissa olevaa kaveria, ku hänen haluama tavara oli alahyllyllä ja aivan takana. Sitten tuli vähän sekoiltua kylän teissä et mikä on oikee, mut löytyhä se ku nää sentään laittaa tiennumeron päälimmäiseksi viitoissa. Sitten noustiin ja noustiin ja kuinkas ollakkaan oltiin yli 1000 metrissä. (Nyt joutu ottaa avaavaa lääkettä, et happi riittää)


Sitten sitä ajeltiin yli tuhannessa metrissä, tuli korkeen paikan leiri tästä reissusta. Sinänsä hauskaa ku oli myötätuuli ja välillä hyvä myötämäki, niin nopudetkin nousi. Maisemat on vaan huikeet.






Sit tuli Mäkkärin mainoskyltti vastaan ja ajattelin et jos on yli 1000, ni käyn syömässä. Koskaan aikaisemmin en ole sellaita hupia saanut. Olihan se 1076 m. Siinä sitten samalla katsoin "sääennusteen" ja katsoin parhaimmaksi viettää ensi yön seinien sisäpuolella. No ei muuta kuin nokka kohti majapaikkaa, sekin vielä myötätuuleen.

Tässä olen laskun puolivälissä.

Voi helvetinhelvetti, nyt tuli kunnon kiemura lasku ja joku helvetin "Grand kanjoni". Ei vittu voinu tehä pienelle tielle kunnon siltaa vaan on pitänyt väsätä alas laaksoon. Kyllä rautatiet ja A75 meni siellä ylhäällä, perkele. Kilsa alas ja sitten kilsa ylös, haistakaa vittu tieinsinöörit. No loppu matka olikin sitten sellaista loivaa alamäkeä. Määränpäässä muuten huomasin Joulukaupan. (Oliks täällä jouluihmisiä) liike on auki vissiin joka päivä) Majapaikkaan kirjautumisen jälkeen kävin ilta kävelyllä vähän vetreyttämässä jalkoja.




Kyllä näytti hienolta, mutta matka jatkuu huomenna.

Päivän data

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti