lauantai 25. helmikuuta 2017

49. Päivä

Mikä siinä on ettei osaa nukkua pitkään aamulla? Taas oltiin ylhäällä klo 6.00 ja sit vetkuteltiin klo 7.30 asti ennenku laitto kamat kantovalmiiksi. Sit vain aamukahville, no tää warmshowers pariskunta meinas syöttää pyöreeksi ku aamiaskahvi olikin sitten niin täyttävä et oksat pois.


Sitten vain hyvästely ja lamat kantoon ja pyörään kiinni. Sitten vain kohti itää ja Puolaa. Täällä vain tuntuu et tiet on suoria ku mitkäkin. Muistuu Viron tiet mieleen. Siinä oli sitten jos jonkin näköistä maisemaa ja kuvaa ja vaikka mitä. Joten räpsin sitten kuvia.









Kuten kuvista huomaatte, LUNTA. Siis kelatkaa hei, nää katto kieroon ku ajo fillarilla retkikamoineen ohi. Sitten ruvettiin lähestyä rajaa ja en sitten osta Saksan puolella enää mitään vaan Puolan puolelta kyllä.




Tuosta patsaasta oli pakko ottaa kuva. Sitten oltiin Puolan puolella ja kohti ostaria ja ostamaan sim korttia. Sehän onnistui sitten vallan hienosti (olis hää ottanut sen myyjänki mukaan, mutta kuulemma ei nyt vaan käyny päinsä). Siinä sitten kulutin aikaa ja tustuin sitten toiseenkin ostariin ku kerran vierekkäin olivat. Näkihän siinä näitä kauniimman sukupuolen edustajia enempi ja vähempi, osa kyllä ihan mukiin meneviä ja osa ampui yli.

Sitten kohti majapaikkaa ja viestittelyä ja sitten fillarin kanto sisään. Huomenna sitten eteenpäin.


Lapsiperhe tämä paikka ja ihan mukava sellainen.

Päivän data



Sitten jotain vikaavikaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti