keskiviikko 22. helmikuuta 2017

46. Päivä

Ei oo ihmisen elo helppoa. Yö meni katkonaisesti ja välillä jalkoja venytellen ja kuumakin oli. Huone kaverit tuli joskus aamuyöstä/aamusta kääntymään. Just joo, itse käyn kävelyllä tänään sellai varovasti.
Sitten tarkastelen mitäs täältä löytyy, hmmm Conrad (sellanen yleistavaraliike, sähkö, telkkafrii, pc, kameraa ym) Bike24 (tarviiko selittää?) No eiku kävellen enkaksi Conradiin, siellä aika meni ihmetellessä ja katellessa. Kaikkee oli ja kaikkee haluais.



Sitten vaan tassua toisen eteen ja kohti Bike24. Siinä sitten näki sen että uutta ja vanhaa oli sopuisasti sekaisin. (Miten niin huomaa että ollaan vanhassa Itä-Saksassa?)
Tällä kertaan kuva kertoo enemmän.




Bike24 oli näköjään hiukan pienempi kuin se itse iso liike jossain päin Saksaa. Käteen jäin ketju ja ketjupihdit. Huomenna vaihdan ketjut. Sitten vain takaisin.







Siinä kaveri ajaa vastatuuleen Neuvostoliiton lipun kera. Ai vielä pitäs jotain nähtävyyksiä käydä kattoo? Nää on miun nähtävyyksiä. Kuten majapaikan ikkunasta näkyvät ravitsemusliikkeet (kebab, pizza ja hamburilaiset).




Olen sitten taas maistelemassa kaljaa, alkoholiton tällä kertaa, ettei nyt täysin alkoholisoidu. Kuuntelen samalla musaa ja yritän vielä hiukan sinnitellä hereillä. Sitten voisi mennä nukkumaan. Mutta ensin ollaan hereillä ja luetaan sitten vaikka e-kirjaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti