tiistai 14. helmikuuta 2017

38. Päivä

Heräsin sitten aikaseen ku tuli luvattua että herään aikaseen. Onks klo 6 liian aikasee? No 7 lupasin herätä. Laittelin sitten tavarat valmiiksi ja ei olis muuta ku lähtis vaan. Pikkasen seiskan jälkeen menin ylös aamukahville ( kolme kerrosta) siinä sitten höpistiin vielä viimeiset jutut ja sitten laukut kiinni pyörään ja hyvästit ja menoksi. Tulee muuten kaunis päivä, startti klo 8. Ja mihis sitä oltiinkaa menossa, Pforzheimiin ja lyhkäsintä reittiä, joka sitten tiesi muutaman kukkulan ylitystä.






Aamulla kun lähtee ajoissa niin näkee kaikenlaista. Sain kyllä reitin mutta päätin käyttää vähän omia polkuja. Tästä päivästä näyttää tulevan metsä päivä aika vahvasti, joten varoitan kuva spämmistä nyt ajoissa. Ylös mentiin ja siellä söin sitten välipalaa ja sitten jatkettiin alas















Hyvä on kyll siinä vähän alas välillä tultiin, reiskatkin piti ottaa esille pitkästä aikaan. Muista millo viimeeksi ollu nenillä. Siis alas mentiin ja tie ei ollut paras mahdollinen, muuttui kyllä paremmaksi, mut ei nää osaa ajaa autoa(vaikka kaiken näköisiä ökyautoja näky, Toyotan Mx-5 Ferrariin ja muihin superautoihin). Sitten noustiin hitaasti ja varmasti ja tietenkin vähän sekoiltiin seuraavassa kylässä. Samalla näin elämäni naisen, mutta hän oli sitä mieltä etten ollut hänen elämän mies. Joten tiemme erkani yhtä nopeasti kuin yhtyinkin. (Vaim sen 200 metriä). Muistinko mainita että aurinko paistoi?




Pyörätietkin menee metsässä ja oli niitä kiva ajella. Sitten lähestyin määränpäätä ja ajattelin pitää tauon ja syödä jotain. Samalla katsoo elämää ympärillä. Näin muuten kauriita ja pari haukkaa tänään ja ei kameraa kädessä. Siinä sitten hiljakseen ajelin kohti määränpäätä ja tapasin talon isännän. Ja ilta on sitten mennyt reissuista jutellen ja ihmetellessä. Aivan mukava perhe.

Päivän data

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti