sunnuntai 12. helmikuuta 2017

35. Päivä

Aamulla herätys ja ei ois millään halunut lähteä liikkeelle. No kuitenkin aamiaiselle ku siitä 3 euroo tuli maksettuu. Nyt oli kaikkee croisanttii, pullaa, piirakkaa, leipää, jugurttia, raksuja, kahvia, mehua ja kahvia. Muistinko mainita jo kahvin. Söin hitaasti ja en pitänyt mitään kiirettä. Sitten vain pyörän lastaus ja liikkeelle. Kävelin ekat 5 kilsaa ku soitin pakolliset Suomeen, Lidlikin oli matkan varrella.


Sitten kohti Saksaa ja Reinin varteen ajamaan. Nyt sitten huomasi että tullaan Saksaan ku tiet rupesivat olee suoria ku mitkäkin.



Sitten oli Reinin ylitys vuorossa, eikä yhtään jokipolskia liikkeellä, mikä pettymys.



Siinä sitten ajettiin jokivartta pitkin, oli muuten hiekkatie. Ja nää saksalaiset on sitte ulkoiluihmisiä, nääkin saatana. Olivat kävellen, juosten, pyörällä liikkeellä. Kyllästyin jossain välissä soratiehen joten koukkasin Ranskan puolelle ja ajoi yhden etapin sillä puolella. Sitten takaisin Saksaan ja kahville mäkkäriin.


Siitä sitten taas jokivartta pitkin ja puskan etsintään samalla. Siinä hiljakseen ajellessa löyty puska. Piti vain odottaa että tulee hämärä, ettei oo ihmisiä liikenteessä. Sitten vain teltta pystyyn. Ja äkkiä makuupussiin.

Pieni varoitus seuraajille, miun olkapää on ruvennut pikkasen oireilee ja seurailen tätä nyt muutaman päivän mihin suuntaan ollaan menossa. Niin että niitä lahjoituksia otetaan edelleen vastaan.

Päivän data

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti