lauantai 18. helmikuuta 2017

42. Päivä

Häh aamu, nyt jo? Ja kello on 8.30, että huomaat nukkuneesi melkein kellon ympäri. Vähänkö väsy? En nouse vielä en ja huomasin nukkuneeni taas huomaamatta puolisen tuntia lisää. No jos nyt sitten kattois noi omat eväät läpi (heittää pois ne mitkä hyppää silmille ja syödä ne kuolleet pois) Siinähän se aamu sitten meni, syödessä. Sitten kahville että saa silmät auki, siinä samalla voi soittaa puhelun. Siinä sitten istuin hörppimässä kahvia ja puhumassa puhelimeen ja katselin ihmisvilinää ikkunasta.


Sitten vain ulos edes se pieni kävelylenkki jooko jalat? (Ei sitten vittu mitään 50 kävelykisaa!!!) Ei,ei,ei. Ihan vaan tässä keskustassa, käyn vaan postittamassa pari korttii ja ostaa kalsarit (oot sitte hävittänyt vanhat johonkin). Noi kortit löysin infopisteestä ja siellä kirjoitin myös, postiloota oli ulkopuolella. Hmmm ostoskatu ja täällä on muuten ravintoloita jonkin verran, myymälöitä (on täällä ihan seksihepeneitä paremmalle puoliskolle ni ....) siinä sitten kattelin kelloja (hintakin oli ihan kiva,€€€€€). Tavaratalo, sinne just. Jaa että ei tää taidakkaan olla miun liike, mut mennään nyt. Calvin Klein, Boss ja muita tunnettuja brändejä. Eiku valikoimaa tutkimaan, aikani tutkittua päädyin Puman boksereihin, niitä sai kaks yhden hinnalla (16€). Sitten kiertelin muuten taloa läpi ja oli jos jonkinlaista suklaaherkkua.


Sitten vain ulos ja ihmettelee ihmismäärän paljoutta. Vois jotain syötävää ostaa mikä riittäis huomisaamuun asti. Varmaan puhdasta toiveajattelua.




Kävin Aldissa sitten hakemassa ruokaa, mutta huomenna käyn Lidlissä aivan varmasti käyn. Takaisin hostelliin ja pientä ihmettelyä avaimen kanssa. Ei toimi, no respasta uusi ja taas pääsee sisään. Ruokailu ja lepoa.

Nyt sitten istun majapaikan baarissa kaljalasin kera (alkoholisoituu vielä, mokomakin perkele). Täällä on jotku messut ku populaa tulee ja menee. En sitten puotellut tänään ökeleitä, en edes leukaluuta. Varmaan liikui sumussa. Ilta menee syödessä ja lukiessa kirjaa. Siinä illan tarina. Olikoha muuta??? Jos oli niin kuulette huomenna tai ylihuomenna tai joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti