torstai 16. helmikuuta 2017

39. Päivä

Aamu oli rauhallinen, isäntä lähti töihin samaan aikaan lun minä heräsin. Siinä sotten hitaasti mousin ja heräilin. Aamupalan jälkeen pyöfän pakkaus ja tielle. 3astetta oli pakkasta ja aurinko paistaa, mie Hangon keksinä.

Tänään on sitten rauhallisempi päivä, ainakin kilometrien suhteen. Sitä sitten näköjään pudottiin kartalta, näiden pyöräteiden ansiosta ja tultiin takas kartalle ja taas pudottiin ja taas takasin. Onneksi ei ollut kiire mihinkään. Siinä sitten tuli kyliä liukuhihnalla, aina kun pääsit yhdestä pois niin seuraava oli jo nenän edessä. Väliin tuli sitten mielenkiintoisia juttuja vastaan.


Kuten kuvan kello. Mäet oli loivia ja aukeeta oli, ei juurikaan metsää missään. Ainoa tuulen jousa oli kylät, mutta tänään ei tuullut.


Hoidin myös pakolliset soitot Suomeen  samalla kun talutin pyörää ylämäkeen. Siinä sitten Heilbronn tuli huomaamatta vastaan. Aikaa oli joten istuin puistonpenkille ja söin pikkusuolasta samalla kun kattelin ihmisten menoa ja toilailua. Täällä ei muuten tartte kokoajan tervehtiä niiku etelämmässä ja edelleen luullaan ranskalaiseksi. Mutta en ota siitä mitään paineita.



Sitten vain kaupungin keskustan läpi kohti majapaikkaa. Siinä sitten oltii ööö aapisen laidalla, kun täällä oli pyörätietä vaikka mihin suuntaan. Meinasin uudestaan eksyä mutta en kuitenkaan. Perille pääsin ja 25 minuuttia jouduin odottamaan isäntää. Nyt sitten joutu purkaa laukut pois pyörästä että sai parkkiin. Siinä sitten odotettiin hänen vaimon kotiin paluua ja puhuttiin pyöristä ja reissuista. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Sitten ei muuten unta tarvinnut kutsua, tuli noin 30 minsan sisällä.

Päivän data




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti