maanantai 6. helmikuuta 2017

30. Päivä

Heräsin sitten niiku automaattitilassa aamulla ja rupesin sitten vaan menee tekee aamiaista ja tekemään lähtöä kävelylle. Ajattelin että voisin laittaa paketin postiin, mut en sitte mistään löytänyt pahvilaatikkoa. Perkeleen jätejoonarit on nopeita tekee työnsä saatana. No kävin sitten postissa kysyy sellai et sais lootan ja postin, ni totesin et noilla hinnoilla kyllä ajan ihan ite tavarat kotiin. Pihi? Ehkä joo pikkasen, pitää senttiä venyttää vielä jonkin aikaa. (Varmaan joo lopun elämän) No ku muuta en keksiny niin lähdin sitten Pokemon metsästykseen (joojoo tiedän, ei tartte sanoo. Sanotte kuitenkin) mutta näin siinä samalla kaupunkia. Monta uutta pokemonia sain. Sinänsä sais kyllä aikaa menee tässä kaupungissa, mutta kun ei ole sen luontoinen, vaan mieluummin olisin jossain muualla tai sitten ihan jotain muuta. En tiedä, turistirysät kun ei kiinnosta yhtään.



Hostellin sisältä pari kuvaa.


Tavarat on nyt pakattu sellai että aamulla ei tartte paljoo tehdä, kun ollaan jo valmis tielle. Pari seuraavaa yötäkin on jo tiedossa valmiiksi, eikä tartte pitää kiirettä. Voi niiku nauttia jokilaakson maisemista, joku Rhone tuossa virtaa. Niin ja nyt siis suuntaan Saksaa kohti, onha toi Sveitsi ihan tuossa vieressä, mut se on kallis maa.

Sitten taas kuvia Saonen puolelta.








Kävelin tänään sitten reilu 6 km kaupungilla. Nyt ei vaan jaksa enempää, ku huomenna saa taas skarppina seurata liikennettä ja muutenki osais pois täältä. Ilta menee lukiessa, suihkussa käydessä ja nukkuu mennessä. Niin eiköhä se ole siinä.

Ja hei, ajetaan turvallisesti siellä liikenteessä.

P.S. Vanha on sitten vanha kun tajuaa vasta nyt että Penn aloitti pressakampanjan täällä eilen. Siitä johtui se jumalaton määrä poliiseja ja sotilaita ja vielä tänäänkin. Mutta kaikkee näköjään tapahtuu kun on liikkeellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti