maanantai 23. tammikuuta 2012

Karttojen metsästystä

Miten karttojen löytyminen voi olla niin vaikeata? Nyt on käytetty interwebbiä ja tuttuja ja suhteita jne. että löytyisi kartat reissua varten. Sitä on suunniteltu tyttären kanssa pikkuhiljaa, lähtö on todennäköisesti kesäkuun 9 tai 10 päivä ja takaisin tullaan kaksi viikkoa myöhemmin.

Talvi on mennyt flunssaa sairastellessa ja treenatessa sisäpyöräilyä hyväksi käyttäen. Ennen reissua käyn ajamassa GiroEspoon tandemilla, kuhan saan kuskin tietää. Joitakin varusteita pitää vielä hankkia. Kyllä tää tästä.

Niin ja toi blogin otsitko muuttui paremmin sopivaksi, koska tähän tulee kaikki reissut aikajärjestyksessä kaikkine reittitietoineen ja joitakin kuvia lisänä.

3 kommenttia:

  1. Mitä karttoja etsiskelette? Itsellä suunnitelma vähintään viikon Vironreissusta alkukesästä ja ostin tutkimiseen 1:150 000 tiekartaston joka on todella tarkka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä viron karttoja olen etsiskelyt, mut ku toi vironkieli ei oikein taivu. Joten kaikki vihjeet on tervetulleitaä

      Poista
    2. Asian inspiroimana kirjoitin kartasta pikku jutun omaan blogiini http://velotusta.blogspot.com/2012/01/mita-talvella-voi-tehda.html

      Itse ostin paketin Akateemisesta kirjakaupasta, en tiedä miten sielläpäin löytyy kirjakaupoista mutta ainakin Suomalainen myy netin kautta: http://www.suomalainen.com/fi/Tie--ja-opaskartat/Tie--ja-opaskartat/Viron-tiekartasto-2012-sku-P9789949465361

      Karttakeskuksesta saa kierresidottua versiota joka on hieman halvempi:
      http://www.karttakauppa.fi/workspace.client_organization/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=F125714

      Saattaa olla että jonkun mielestä tuo kartasto voi olla vähän turhankin yksityiskohtainen mutta toisaalta itse olen myös muutenkin kiinnostunut kartoista ja niiden tutkimisesta.

      Poista