sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Ajatuksia reissuista

Näin aamukahvi aikaan ajatukset tuntuu juoksevan ihan omia ratojaa. Mistään et oikein saa kiinni ja toisaalta jotkut pullahtavat pintaan. Reissu lähestyy ja muutamia asioita pitää hoitaa ennenkuin pääsee lähtemään.
Juurikin reissut nousi tässä pintaan, kuten kaikki varmaan tietää (lukeneet esittelyn minusta) näköni on mitä on ja kuulo on moottoriavusteista siis moottorikorva. Perjantaina kävin optikolla ku olin kuun alussa käynyt silmälääkärillä, tulee uudet lasit, näkökenttä ei ollu juurikaan muuttunut, tarkkanäkö on pysynyt suht hyvänä 1.0-1.2 tarkkuuna lasien kanssa. Kaikki varmaan ajattelee et toihan näkee, juu pitää paikkansa, MUTTA näkökenttä on alle 10 astetta, karkeasti pääset samaan ku laitat paperin silmäsi eteen ja teet reiän nuppineulalla ja sitten katselet maisemaa. Kyllä ne silmät saa jumppaa päivän aikana ihan riittävästi, kaikkine muine häiriötekijöineen.

Nyt mentiin pahasti sivuraiteelle otsikosta. Ensimmäinen reissu vanhimman tyttären kanssa on mielessä ja olen tyytyväinen hänen mukana oloon. Muistoja jäi paljon. Kuinka moni teini-ikäinen lähtee isän kanssa reissuu? Miulla kaikki tytöt on sanonut et kyll mie lähen, seuraava oli millo mennään. En tiedä mitä oon tehnyt oikein ja mitä väärin? Mutta olen erittäin tyytyväinen väleihin tyttärieni kanssa. Tulevasta reissusta tulee omanlaisensa ja mielenkiintoinen.

Kummipoika on lähdössä syksyllä Eurooppaa kiertämään retkeilyautolla ja mahdollisesti itse lennän johonkin lähellä olevaan kentälle, josta poika poimii kyytiin. Voi olla väliillä hyvä tehdä toisenlainen reissu. Mutta siitä sitten lisää syksyllä.

Eilen sitten siivosin pyörien säilytyspaikan, aikaa meni oletettua kauemmin ja turhaa roinaa tuli kaks jätesäkillistä. Vielä puuttuu pari juttua, mutta ne tulee reissun jälkee. Uuden pyörän hankinta kutkuttelee ja kiusaa unia. Ne o vaa unia. Tässä kuva eteisestä.



Hyvää kesän alkua kaikille reissaajille ja kammenpyörittäjille ja metsässä rymyäville ja tietysti paksupyörillä ajaville.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti