sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Kuntoutuminen jatkuu

Nyt on ajettu kolme lenkkiä uudella rungollla ja kokoonpanolla, pyörä toimii hyvin, mutta kuski toimii huonosti. Vähän niinku vanha diisel kone, vaatii paljon ajoa että liikkuu edes johonkin.

Torstaina kävin Konnunsuolla katsomassa Kaakkois-Suomen tempocuppia, matkaa tuli 76 km ja aikaa meni yli 3 tuntia. Kunto kyllä väläytteli välillä, mutta se herkkyys ja vauhtikestävyys on kadonnut neljä viikon pakkolevon aikana.




Perjantaina kävin ajamassa 15 kilsaa niin nopeasti kuin pystyin, no pystyin ja pystyin. Kestävyyttä ajaa vauhdilla ei ole niin tulokset on sen mukaiset.



Lauantaina kävin sitten ystävän kanssa ajamassa 90 kilsaa. Ystävä toimi tuulenhalkojana ja tästä iso kiitos hänelle. Itsellä ei olisi ollut kykyjä ajaa kärjessä, mutta pitää ajatella kuntoutavana ajona tuota. Tähtäin on vasta heinä-, elokuun vaihteessa olevat Mäntyharju ja Puruvesi.



Sitten vielä iltapäivällä pidin huoltokurssin ranskalaiselle pariskunnalle. He ovat menossa Venäjän läpi Japaniin. Olivat lähteneet Ranskasta tän vuoden alkupuolilla ja tulleet Pohjois-Norjan kautta Suomeen, 6000 kilsaa takana ja +30 000 kilsaa edessä. Kypärä päästä.

Olivat hyvin otettuja siitä että saivat pyörät kuntoon ja neuvoja matkaa varten. Siis he tekivät itse huollot ja olin vain neuvonantaja. Erittäin antoisaa. Pyörät ei ole sitten mitään keveitä. Herralla oli Ortlieb tankolaukku mihin tuli dynamosähkö sisälle, välissä B&M hakkuri joka muutti sähkön oikeanlaiseksi.


Toivotan heille turvallisa kilometrejä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti