tiistai 15. marraskuuta 2016

Mies ajokuntoon 2017

Näyttää kovasti että vuonna 2015 toteamukseni kävisi toteen. Mies kesäkuntoon 2017 näyttäs olevan realistinen tavoite. Kaikkine talvireissuineen ja teille matkakertomuksen tekemisineen.

Talven reissu on yksi haave ja tavallaan myös yksi osa tuohon kuntoon saamiseen. Oikeaan suuntaan ollaan menossa ja viime yö oli eka yö 3,5 kuukauteen etten herännyt yöllä ollenkaan. *heiluttelee lippuja ja hupaltelee pilliin* Aivan uskomaton fiilis. Nyt jälkikäteen jälkiviisaana voi todeta että oireita on ollut aikaisemmin, mutta eihän niihin ole osannut suhtautua oikein. Tuli vaan kerralla sitten nää oireet esille ja nyt on helpompi kehittää ja kuntouttaa itseään ku tietää mikä on. Lääkkeet toimii ja ajaminen tuntuu kivalta. Vielä on pikkasen kyljet kipeät mutt ei enään kosketusherkät.

Karttoja on katseltu ja ihmetelty. Sen päätöksen olen tehnyt, että vaikka puhelin lähtee mukaan ni se on päällä vain tarvittaessa. Varmiten saa kiinni sähköpostilla tai tän blogin kautta reissun aikana, puhelimeen en vastaa ollenkaan.

Mutta reissun valmistelusta myöhemmin lisää.

Ajelkaahan turvallisesti siellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti