perjantai 23. kesäkuuta 2017

Elämää fronttitallissa osa 1

Torstaina sitten päätin karata juhannuksen viettoon ennenaikaisesti jo " puoliltapäivin". Joka kuitenkin venyi tonne klo 14 asti ennenkyin pääsi lähtemään. Siinä sitten tiellä ihmetteli missä mennään ja mitä tehdään, kute  tavallisesti miun kohdalla. Eli niin sanotusti seuraukset mietitään sitten ku se kuuluisa maito on jo lattialla.

Eka pysähdys oli TB Simpele ja rojut naamariin siinä mitään ihmeellistä ollut ja takaisin "rakkaan" selkään. Sitten totesin että toi Parikkala ku on ohitettu aina tuota ohitustietä pitkin , joten koukataan tällä kertaan. Ja kyllä kannatti.



Kyll oli kaunis ilma ja maisemat ku kohti Särkisalmen aakkosbaaria vedin. Siellä siiten tauko ja entuudestaan tiesin että seuraavaksi tulee aivan v**un tylsä pätkä Kesälahdelle asti. Miten hlvetisti kestän tän tylsyys kuoleman¿ Ei tuosta pätkästä juurikaan jää mitään jälkkpolvelle, sivot jäässä. 

Kesälahdelta oli enään 30 kilsaa Kiteelle jossa hyvä ystävä odotti saapuvaksi. Siinä sitten poljettiin ja mietittiin syntejä syviä. Onneksi olen sinut itseni kanssa. Samalla mietin sitä huomasiko eräs naiseläjä että vie miulta jalat alta noin niiku kuvaulsellisesti. En usko, mutta myyty-kyltti oli silmissä. Luultavasti kyseinen naiseläjä tietää jos on tietääkseen.

Mutta kuitenkin näiden ajatuksien saattelemina pääsin perille ystävän tykö, saunaa ja Suomen suvea, sitä vähä lumista aikaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti