tiistai 5. syyskuuta 2017

Ruska lähestyy

No niin nyt on käyty lekurissa, isolla kirkolla ja saunassakin keskellä kylää ja kaikkee on suunniteltu.
Aloitetaan, kävin sitten kerroskuvauksessa ja heti perään lääkärillä. Tuomio tuli heti ku apteekkarin hyllyltä; kirurginen toimenpide nukutuksessa marraskuussa, sitä ennen käynti missä selitetään mitä tehdään. Kuulemma on aika hyvin tukossa noi kanavat. Jos vaikka sen jälkeen toi happi kulkis paremmin.

Sitten menin käymään isolla kirkolla ja ajelin sitten pitkin pitäjää (muutama kunta siinä tuli käytyä) Lauantaina sitten kävin kaverin kanssa Sompasaunassa. Oli muuten aika viehkeetä käydä saunassa ja katsoa Katajanokkaa saunan ikkunasta. Siitä sitten Velolla käynti ja juttelee muutaman tutun kanssa. Siitä sitten kivasti vastatuuleen takaisin kaverin luokse. Vähän meni hapoille.




Niin oli siellä ihana kahvilakin.

Sunnuntaina sitten suunta kohti Veloa ja katsomaan mitä siellä tapahtuu. Junatiketti oli jo varattu ja maksettu joten se oli vain ajantappamista. Kyllä näki tuttuja ja samalla tutustuin Herra mpaa nimimerkin omistajaan.

Niin nyt sitten on ilmoittauduttu Ruska Ride Across Finland 2017 tapahtumaan. Ja vähän jännittää miten sitä jaksaa ajaa Suomen halki. Joo tiedän, oon hiukan hullu, mut entäs sitten. Tärkeintä lienee että itse tiedostan sen. Ajamaan sinne mennään eikä nähtävyyksiä kattomaan. Niitä voi sitten seurata täältä, instagram grandi1966 tai telegram t.me/travelruska . Facebookkia en juurikaan käytä silloin ja muutenkin hiljennän muut viestintä välin, puhelimella saa kiinni mutta en välttämättä vastaa.

Tulevia juttujakin on suunniteltu ja ihmetelty. Lokakuussa vois hakea viisumia ja käydä sitten Pietarissa pyörähtämässä. Espanjan reissua pitäisi suunnitella, noh siis sitä lentoa sinne ja muuhan hoituu sitten paikan päällä.

Tässä vähän esimakua tulevista päivityksistä ajonaikana. Blogiin tulee tekstiä reissun jälkeen.




2 kommenttia:

  1. Ruskareissu kuulostaa eeppiseltä. Reissukokemuksia ootellessa!

    VastaaPoista
  2. Se on vähä niiku ittensä ylittämistä ja menemistä pois omalta mukavuusalueelta eli kurjuuden maksimointia.

    VastaaPoista