lauantai 7. lokakuuta 2017

Syksyn kuulumisia

Ruska meni miten meni. Uudestaan ensi vuonna ja nyt miulla on pari siihen kisaan. Nyt on sitten selkeä tavoite, Ruska Ride Across Finland 2018, mutta nyt sitten käydään muitakin brevettejä ajamassa. Pienenä ajatuksena on vähentää tuota liikkeen aukioloaikaa kun nää paikalliset ei sitten näköjään tarvii ammattitaitoa. Takuuhuollot kyllä hoidetaan ja jos on hiljasta niin ollaan sitten ajamassa. Turha olla tyhjän panttina.

Sen verta tässä suunnitellut että ihan teidän kiusaksi lähtisi talvella kiertämään Pyreneitten niemimaata ja jos oikein hyvin käy niin tulen kotiin vain järjestämään asiat ja poistun viettämään eläkepäiviä (tämä vain sillo kun kaikki tähdet, aurinko ja kuu ovat oikeassa asennossa) Sitten voi ajella tyytyväisenä fillarilla ja tulla vaan kesällä käymään täällä. Mutta ei mennä asioiden edelle.

Niin ja se kemiallisesti tiedottomassa tilassa valvotuissa olosuhteissa tapahtuva kirurginen toimenpide eli lyhyesti leikkaus tehdään 20.10.2017. Keskiviikkona lekuri selittää leikkauksen kulun ja lisäksi otetaan verinokeet ja sun muut kokeet, pitäsköhä pyytä maksu omasta verestä. Sit Perjantaina sisään ja kuulemma jos kaikki on mennyt hyvin (minulla? No jos tuo suojelusenkeli ei oo kahvipaussella) niin lauantaina hoitajat tylysti potkaisee pihalle. Höh.

Kävin sitten kattomassa Blade Runner 2049, noh............. Okei kerron juonen, siin alussa on auto ja se auto lentää..... Menkää ite kattoo, en jaksa kertoo. Se on vaan JULMAN KAUNIS niinkuin on Blade Runner Final Cut. Siis ei se teatteri versio.

Pikkasen lisää kahvia ja sitten vois lähteä kattomaan et lentääkö tänään taas tankojen yli.

Hei, liikutaan varovasti siellä liikenteessä ja muistetaan valot ja heijastimet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti