torstai 23. huhtikuuta 2020

Saimaan Kanavan pyöräilyreitti

Tuli sitten eilen ajettua otsikon mukainen reitti. Sattui hyvä päivä (tuo stnan mollukka häikäsi) ja hyvä pohjoistuuli. Reitti sinällänsä oli helppo, mutta yhden tien pinnoite oli kyllä luvattoman huonossa kunnossa.

Reitti lähtee ihan tuosta Mustolan sulku museon/ulkoilualueen luota. Ensin ajetaan kohti Joutsenoa kuitenkaan juurikaan menemättä sinne. Reitti menee Ravattilaan josta käännytään kohti Konnunsuota ja muitetaan kääntyä toisestakin risteyksestä kohti Konnunsuota. Siitä sitten ajellaan ohi kohti Nuijamaata. Juuri ennen kanavan ylittävää siltaa käännytään vasemmalle ja päästään kanava vierustaa menevälle tielle. Jonkun ajan kuluttua kohtaat viitan jossa lukee pyörälossi.



Siinä on toisella puolella ihan taukopaikka, hieno paikka jos kelit sattuu kohdilleen. Sitten alkaa pitkä pätkä soratietä. Siellä voi sitten tulla vastaan hevosta ja ihmistä ja kaikkee kulkijaa. Itse tykkäsin kyllä reitistä, mutta en siitä vastatuulesta. Sulkuja tuli sitten vastaan ja välillä piti ihan ihmetellä.



Onne siellä kattokaa tarkemmin. (Toi oli jonkin verran väsynyt ottaa kuvia) Toisaalta asiaa voi selittää se että maanantaina ajoin 100 kilometriä vaihtelevilla alustoilla, polusta hyvään asfalttiin.

Suosittelen kyllä reittiä kaikille, ei ole pakko ajaa koko reittiä vaan voi myös ajaa osan reitistä.

https://www.relive.cc/view/vr63ZPKPp8O tuossa se reitti ja joitakin kuvia


Pysytään terveenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti