maanantai 3. kesäkuuta 2024

Olihan viikonloppu

 Heipsan kaikki lukijat

Kaikkihan alkaa aina pienestä, eiks vaa. Noh perjantaina ajattelin vaihtavani sykevyöhön patterin ku välillä näyttä vaikka mitä. No onneks miulla on Leatherman monitoimilinkkari lisäosilla kyll siihen löytyy heti oikea työkalu. Kyllä löytyy ja vitut. Kävin koko lisäosa sarjan läpi ja ei, ei ole Torx T5 kärkeä siinä. Löytyy kyll tuuma ja milli kokoo ja ruuvaria eri päillä ja torx päitäkin t6 ylöspäin. Jes vittu, miks just t6 ylöspäin tai miks Garmin laitto ruuvin kannaksi t5.

Sitten muistelu siitä ett sellainen puhelintyökalusarja löytyy kyllä, mutta mistä. Mökiltä vai varastosta ja kummasta varastosta. Taas ollaan jännän ääressä. Mutta tässä kohtaa heitin pyyhkeen tyylikkäästi kehää ja tahtomattani otin päikkärit.

Sitten herätessä kävi ystävä hakemassa lasitavaraa (se taas toinen juttu) ka sain kyydin ystävän (ihan toinen) synttäreille. Ruokaa, saunaa, vishyä ja peräti kolme kaljaa (ei vaan maistu alko enään) Sitte kotiin nukkuu.

Lauantai herääminen meni sellai pitkäksi et meinas tulla kiire lentopalloporukan kesän avaukseen. Ne oli sitte erään pelaajan kotona Pasalassa ja ulkona. Muutama tunti pelailua (2-4 tuntiin) sitten saunaan ja paljuun ja sit läksinkin kohti kotia. Muistinko kertoa ett miulle oli tulossa pitkän matkan fillaristi yöksi? Enkö? No hää laitto viestii ett on tunnin päässä Savitaipaleesta. Pieni mietintä ja tiputa ylimääräiset kotiin ja nokka kohti Savitaipaletta Taipalsaarein kautta. (Vieläkö kaikki pysyy kärryillä???) Niin ja kello oli jotain vaille 20 ja kaveri lähtenyt Tampereelta. Muutama kilsa Leväsen jälkeen kohdattiin. Oli siihen asti ajanut aikas reipasta vauhtia "sillä" tiellä. Sen tien ajaneet tietävät kyllä mitä tarkoitan. Kelkka ympäri ja kohti Lrantaa. Ollaan nyt tuulen halkojana. Parin pysähdyksen ja kauppa käynnin kautta kotiin ja iltatoimet ja rojahdus sänkyyn.

Sunnuntaina heräsin vasta 10 aikoihin ja aivot huusi kahvia. Noh aamukahvi naamariin ja kaupunkikierrokselle. Käytiin keskusta, Rakuunamäki, parit kirkot, linnoitus (nähtiin veneen palo), hiekkalinna, hän meni wolfkoffin museokierrokselle ja mie myllysaareen pelaa yhen erän lentopalloo (ai pitäskö joskus olla vaan). Kotona mutka, sit museon luokse ja satamatoria ihmettelee. Siirryimme Myllysaareen ihmettelee kattoo peliä. Kyll me yritimme pelata neljästään lentistä. Hauskaa ku muistaa mistä itekin on lähtenyt. Mutka kotona, hänen (vieraan) tavarat pyörään ja saatto junaan. Siinä sunnuntai.

Ehei, nyt vasta alkaa millimetrin oisien viilaus. Olin aikasemmin hettänyt kyselyy ryhmään (wa ryhmä täällä Lrannassa) olisko jollain bsa keskiö speisereitä ja pari kappaletta löyty. Syy oli sellanen et jalka tunsi ihan pienen klapin ja käsi mietti pitkään oliko vai ei. Mut joka tapauksessa kamnet pois, keskiö pois, putsaus ja puunaus ja vähän rasvaa. Sitt alko leikki, vasemmalle puolelle tuli 2x2,5mm rinkulaa. Tähän asti ymmärretry, oikealla oli 2,5+0,5, 2,5 vaidettiin uuteen ja toinen 2,5 siihen kaveriksi. Se oli liikaa. Sitten sattumalta löysin kaksi ohutta rinkulaa lisää. Nyt tuli ainakin kolme vaihtoehtoa lisää. Tähän mennessä olit jo kampia tyrkännyt paikalleen ja pois jokusen kerran saati vääntänyt laakeria pois. Otin järkevänä sitten tönärin käteen ja mittasin paksuudet ja oikealle laitoin 2,5+1,8 mm rinkula ja jalka ei enää huomannut mitään. Se päivä oli siinä ja kiitos ja hyvää yötä. Jos nyt ens viikon ottais vähän rauhallisemmin.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti