torstai 9. lokakuuta 2014

Lokakuun ensimmäinen viikonloppu

Heippa kaikille

Tulin lähteneeksi viime perjantaina lapsuuden ja nuoruuden maiseminiin ajelee Krampuksella. Ensin ajettiin Kuukanniemeen ja loppumatka meni lamppuajeluksi, kaiken lisäksi oli Bob perässä.


Voin sanoa etten ihan heti lähde uudestaan tuolla yhdistelmällä ajamaan tien reunaa. Oli ihan kivaa kyytiä, mutta aika puuduttavaa, ku kesällä mentiin lujaa ni nyt sitten ajellaan sellasta 20-25 km/h vauhtia. Sinänsä pisti eräs asia silmään, AUTOILIJAT ANTO TIETÄ JA OHITTIVAT KAUKAA. Piti oiken hierasta silmiä ja siitä huolimatta ei meinannu uskoa.

Perjantain data



Lauantai alkoi aamukahvilla ja sitten vain juomareppu kuntoon ja eväät mukaan. Sitten pyörän rengaspaineet maastopaineiksi, naapurikin kävi ihmettelemässä pyörää. Sitten vain vanhan muistin mukaan ja tyyliin eksy ja löydä itsesi kartalta. Kerrankin oli terapeuttista ajella niissä maisemissa missä nappulana tuli ajettua pyörällä ja mopolla ja hiihdettyä. Siinä sitten mentiin mahtavissa harjumaisemissa auringonpaisteessa.


Tääll on muutama lampi harjujen välissä, pääpolut löyty, mutta sivupolut on niinku vähä hävinneet maastoon. Siitä huolimatta oli kivaa ja muistaessa mitä kaikkea sitä tuli nappulana tehtyä. Kävin sitten samalla kalliorannalla ja vähän muuallakin. Välillä kävin syömässä ja sitten uudestaan toiseen suuntaan ja niin vaan se valoisa aika loppu.

Alempi kuva on tallisen lammesta.

Lauantain data





Sunnuntaina heräsin sitten aika myöhään ku oli lauantain jäljiltä jalat ja kädet sitten aika tyhjät. Kotia kohti läksin 11 maissa ja yritin pitää sellasta kohtuullista vauhtia yllä. Mutta ystävämme vastatuuli oli sitten ilmestynyt tekemään kiusaa oikein kunnolla. Siinä sitten tahkosin kohti kotia aika puuduttavassa kelissä. Hauska reissu vaikka siirtymät Krampuksella oli perseestä. Tuo yhdistelmä toimii jos joutuu ajaa hiekkatietä ja muuta sellaista tietä missä ei tavallisella retkipyörällä mennä.

Sunnuntain data




Hyvää syntymäpäivää kaikille 9.10 syntyneille synttärikaimoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti