lauantai 29. elokuuta 2015

Valmistautuminen TdH:in

Koko viikko oli niin sanotusti valmistautumista sunnuntain tapahtumaan. Maanantaina tuli thaimaalainen reissupariskunta yöksi ja tekivät illalla sen verta tukevan kasviliha kääryleitä riisipaperiin että nukkumatti tuli ISOlla lekalla kajauttaa otsalohkoon, nukutti hyvin. Tiistaiaamuna saatoin heidät toiselle puolelle Imatraa ja tuli siinä samalla itse ajettua hiljaa ja kotiin pikkasen nopeammin. Keskiviikko satoi ei innostanut. Torstaina kävin ajamassa reilun tunnin ja kolme 30 sek vetoa ja kaks viimeistä sattu sitten vastamäkeen. Perjantaina siirryin Helsinkiin ja kävin Toni&Toni liikkeessä morjenstamassa kollegoita,

Tänään sitten pällistelyä ja kahden maissa velolla hakemassa numeroa ja sitten lenkille. Jatkuu myöhemmin


No numero haettu ja tuttujen kanssa juteltu. Pari kommenttia jotka aiheutti pientä naurua. "Mies on ku kuivattu oravannahka" "Onk sulla muuta ku luuta ja nahkaa?" Pyöräilijän peri synti, ei vaan jaksa syödä niin paljoo energiaa kuin pitäs. Yksinkertaisesti ei vaan pysty kykene. Seurakaverin kanssa kävin ajamassa lenkin maltillisella vauhdilla ja laitoin kamat kuntoon huomista varten. Saa aamulla syödä aamupalan ihan rauhassa. Tyttäretkin kävi lintsillä päivän visiitillä äitinsä kanssa, näin heidät aamupäivällä.

Ilta meni ystävän luona saunoessa ja hölisten parin muun ystävän kanssa jotka myös olivat käymässä siellä. Nyt sitten vaan nukkumaan ja huomenna 140 kilsan kimppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti