lauantai 1. heinäkuuta 2017

Pieni testilenkki

Ajattelin tehdä yön yli reissun ihan testimielessä kuinka pakata bikepackng tyyliin pyörä ja kuinka se käyttäytyy ajaessa. Perjantaina hyvissä ajoin pakkasin pyörän tai pakkasin ja purkasin ja sama uudestaan. Sen kun oli tehnyt muutamaan kertaan niin kävelin tietokoneelle ka tilasin uuden makuupussin, nykyiset on liian isoja ( ei se talvipussi, äläkä kato noin vihaisesti Janne). Siinäsamassa kävi vieraitakin Helsingistä, annoin Garminin virb kameran lainaan kun herra vieras opettelee riippuliitämistä (blogi sivu tulee heti kun muistan sen). No työpäivä ohi ja ovi säppiin ja menoksi. Siis myötätuuleen ja pienen kiertotien kautta mökille yöksi. Ei se ollut ku 14 km suuntaansa, kävin morjestamassa vanhaa koulukaveria, oltiin nähty viimeeksi melkein 20 vuotta sitten kai. Ilma oli aurinkoinen ja aivan helvetin tuulinen ja puuskittainen. Mökille pääsin suurinpiirtein puolenyön paikkeilla, makuupussin levitys ja kaljan juonti ja pää tyynyyn.








Yö tuli nukuttua hyvin ja rauhallisesti. Noin yhdeksän aikoihin menin käymään äitini luona kun hän asuu vain kolmen kilometrin päässä. (Todellinen syy oli se  että saan kahvia juodakseen ja herää tähän päivään) Tiesin päivästä tulevan rankka, vastatuuleen 67 kilometriä, elävästi tuli mieleen Espanja vuoden alusta. Tää tuuli on/oli melkein yhtä navakka/kova/ keksi itse tähän kuvaaba sana kuin Espanjassa, siis melkein ja jäi kuitenkin pahasti vielä jälkeen. Ruokatauko Lauritsalassa Cafe Violetissa, talon burgeri, voi herranjestan ku oli hyvää. Pitää toisteki pysähtyä siihen, kiitokset Tommille. Siitä sitten jatkettiin vastatuuleen ja ihan kotiin asti. Onks tää nyt sitä ilmastonmuutosta ku on ollut näinkin rajuja tuulia ympäri maailman? Että ihmiset on tyhmiä. Kotio pääsin ja kaljakin on ohan tossa lähittyvillä.










3 kommenttia:

  1. Mitäs kaikkea sulla suurinpiirtein oli mukaan pakattu? Makuupussi ja vaatteet vievät enimmän tilan? Ei vissiin makuualustaa? Oliko ruokaa mukana ollenkaan? Mielenkiintoisia nämä paketoinnit reissuja varten. Kaman määrä riippuu oikeastaan lähes ainoastaan siitä miten/missä syö ja majoittuu.

    VastaaPoista
  2. Oli mukana makuupussi (pakkauskoko pienenee kun uusi kotiutuu), makuualusta (sekin on vähän iso, mut se on hyvä), vaatteita ainoastaan verkkarit, t-paita (tekninen) varasukat, pipo, tuulipusero, toinen ajopaita, irtolahkeet ja tietenki hanskat ja henk.koht. tavarat (lääkkeet, kuulolaitteen patterit jne.), ja aamupuuro annokset. Jetpoilia ei ollut mukana, se hakee vielä paikkaansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teltanki sais mukaan jos olis riittävän kevyt tai riippumaton.

      Poista