lauantai 14. huhtikuuta 2018

Maantiekauden avaus.

Pitää sanoa että ei ole vuodet toistensa veljeksiä. Mutta nyt tänään aukaisin maantiekauden. Jotkut ovat avanneet kauden jo aikaisemmin mutta itse odottelin lämpimämpiä kelejä. Mutta nyt sitten alkaa tavoite kilsojen takaa-ajo, niistä ollaan jäljessä aika reippaasti (1640) mutta katotaan miten miehen käy.

Noh eka lenkki ja heti karkas lapasesta. Ei sitten enää puhuta mitään alle 100 kilsan lenkeistä. Jooko? (ne puhuu kuitenkin siun selän takana, on sellasia piruja ja luuletko olevas joku isokin stara. häh?) No en luule oon vaan tällanen tavan tallaaja joka haaveilee kaikesta kivasta joka liittyy pitkään matkaan. Nyt kirjoitus karkas sivuraiteelle. Mutta siis ensi ajettii sellai rauhallisesti kohti Simpeleen TBtä ja sit tuumattii et ajetaan sittekin tuolta mutkan kautta kiertäen Simpele ja sit vasta TBlle taukoa pitämään.

Siitä sitten nokka kohti Imatraa ja tietenki vastatuuli, homma hoidettiin sellai että 2km ja vaihto vuorovedolla, pidettiin tasainen vauhti ja käännyttiin sitten Rautjärven kk kautta tutulle tielle. Sama mitä aikaisemmin tultiin ja nyt mentii toiseen suuntaan. Siinä sitten ohitettiin tuttu kuski joka käveli juuri mäenpäälle että pääsee helpommin liikkeelle. Loppu lenkki meni ihan kivasti mutta oli ilmestynyt vielä yksi ajaja lisää ja miulla saati kaverilla ei ollut mitään tietoo et oli neljäskin ajaja. Entä jos olisi tullut nurinmeno? Ei siinä kerkii ajatella muita, voin sanoa sen kokemuksen syvällä rintaäänellä vai onko jollain vielä enemmän kokemusta kolareista. Jos on kaks per vuosi nii voi puhua ja nyt ei lasketa niitä jotka ajavat kisaa.

Tuosta tulikin mieleen että pitäsköhä varoittaa ensiapuasemaa? Mutt  lenkki oli kiva ja jalat toimi (toi ihmettelee vieläkin mistä se johtuu) Mutta hienoa kevättä kaikille ja hei. OLLAAN VAROVAISIA SIELLÄ LIIKENTEESSÄ

Tässä teille katsottavaa

Relive 'Morning Ride'


       


Vanha sai uudet vaatteet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti