sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Viikonloppu muualla

Ulkomaankirjeenvaihtaja kävi sitten ihan eteläisessä maakunnassa pyörähtämässä. Lasketaanko se ulkomaaksi? Ihan piti käydä kattomassa Helsingin vilinää perjantain verran ja sitten lauantai ja sunnuntai meni ystävien kanssa.

Onnibussilla Stadiin ja sitten kiireellä Kampista Sofiankadulle. Juu ei kannata ottaa ratikkaa tai bussia, kävellen olet perillä aikaisemmin. Niin siinä sitten näin ensimmäisen ystävän ja eiku syömään. Kyll oli hyvää pizzaa. Sitten ystävän kyydissä Sturenkadun lähelle ja kohti hostelllia et voi sisäänkirjautua ja saa laukun säilöön siksi aikaan kun käy kaupungilla.

Kyllä tavallaan näytti keväältä siis näytti (kieli pitkällä katteli kuitenkin naisten sääriä) ilma oli hiukan vilpoinen vaikka aurinko paistoi.  Kävin ihmettelemässä kaupungin menoa ja kävelin ympäri kaupunkia. Sitten vain takaisin hostellille vähäksi aikaan lepäämään. Sitten tuli ystävältä soitto ja eiku pihalle odottamaan. Sitten tapaamaan paria vanhaa ystävää pubiin. Siitä sitten kohti Espoota ja Vaakkuvaan Ankkaan, jossa sitten istuttiin jonkin aikaa. Sitten pitikin ottaa bussi kohti Hesaa josta sitten ratikalla hostellille ja nukkumaan.

Lauantai aamuna sitt aamupalalle virkeänä. (Ei tuo mitenkään virkeä ollut vaan yritti olla hereillä kaikin mahdollisin keinoin) Hostellin kahvi ei sitten millään herättänyt, joten jonkin ajan kuluttua kirjauduin ulos ja suuntasin kohti Toni&Toni liikettä. Morjestamaan Toneja ja kuulemaan kuulumisia ja sain hyvää kahvia. Hyvin näytti pojilla homma toimivan. Siitä sitten läksin kohti ystäväpariskuntaa kattomaan että kuinka toipilas jaksaa. Mies oli riippuliidin onnettomuudessa ja pari päivää sitten kotiutunut sairaalasta.

Aika kului kivasti siinä höpistessä ja ulkona käydessä. Aikani siinä istuessa tuli puhelu ystävältä että ollaan kohta ihan siinä lähellä. No ei muuta ku hyvästelyt ja ystävän kyytiin. Ruokakaupan kautta Klaukkalaan. Ilta meni istuessa ja hölöttäessä.


Sunnuntai aamuna ima tuli aamukahville. Sitten autoon astu as kohti Torron suota. Pitkospuita, maastoa ja viimein syömistä. Aivan ihana reissu. Paluu matkalla sitten pari kertaa pilkin. Sitten vain iltapala ja nukkumaan.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti