sunnuntai 8. toukokuuta 2022

Haaveen toteutus lähestyy...

 Osa jo tietääkin ja osa ei, mutta haavetta on lähdetty nyt toteuttamaan, eli haave rupeaa saamaan näkyviä muotoja ja tapahtumia. Pahvilaatikoita on ilmestynyt asuntoon ja tavaroita on vähentynyt. Vaatii paljon siirtelyä ja organisointia mihin mitäkin laitetetaan menemään. No niin nyt sitten lukija ihmettelee mitä oikein tapahtuu.

Siis sanon kohtapuoliin vuokrakämpän irti ja siirrän omaisuuteni vuokravarastoon ja siirrän itseni kesäksi mökille. Normi homma joillekin kuukaudeksi, mutta itselleni se on pitempi aika, koska syksyllä lähden pidemmälle reissulle fillarin kanssa. Eli siitä tulee sitten isompi jatkokertomus tänne kun sen aika koittaa ja syksyllä olen hiljainen somessa jotain sinne tulee mutta jos jotain asiaa miulle on niin tiedätte miten miuhun saa yhteyden (ei kukaan tietenkää mitään yhteyksiä pidä ku nykyaikana ei kuulu pitää yhteyksiä).

Tänään siirrän kauppakassin mökille (no titaanin). Sitten yritän sopia jonkun ys8täväni kanssa sohva kaluston, telkkarin, kirjahyllyn ja muutaman muun tavaran siirtämisestä läheisille ja myöhemmin pahvilaatikoiden siirtämisestä vuokravarastoon.

Nyt se on sanottu julkisesti. Saa kommentoida (se on jopa suotavaa).

Hyvää äitienpäivää.

11 kommenttia:

 1. Wau! Tätä seuraan mielenkiinnolla,mihin pyörä vie talveksi!
  Katja

  VastaaPoista
 2. Hienoa. Hattu päästä.

  VastaaPoista
 3. Hienoa että lähdet tekee unelmasi pyörämatkan! Seurataan jännällä mihin suuntaat.

  VastaaPoista
 4. Mahtava juttu Kari! Oon ylpeä sinusta.

  VastaaPoista
 5. Sit ihan semmonen pikkujuttu, olis kiva jos laittaisitte nimen et tietää keltä on, ihan etunimi riittää

  VastaaPoista
 6. Tää on elämäsi seikkailu ja seuraan mielelläni blogia🥰 Haaveet toteutuu ainoastaan, kun niitä seuraa ja haaveensa uskaltaa kohdata yhtä rohkeasti, kuin sinä♥️Sinussa, jos kessään asuu iso taistelija ja vieläpä rohkea sellainen. Wau🌹♥️-Tanja Heikkilä-

  VastaaPoista
 7. Vau upea juttu että lähdet toteuttaa haavetta. 👍 Pirre

  VastaaPoista
 8. Kuulostaa tosi hienolta 👍🏻💕 Vuokra-asumisessa vapaus on juuri se hyvä puoli 😍 Jään seuraamaan mitä tuleman pitää. T. Sara

  VastaaPoista
 9. Haaveet ja unelmat tulee toteuttaa, kun vielä voi🥰. Hyvä Mikko!
  -Heli

  VastaaPoista
 10. Wau, Wau, Wau! Onnea serkku rohkeudesta ja unelmien tavoittelusta!❤️ Taija

  VastaaPoista
 11. Nyt nähtävästi tapahtuu se mistä sanasen sieltä, toisen täältä olen kirjoituksistasi lukenutkin ja taidoitpa jotakin "haaveistasi" puhuakin silloin niillä yökahveilla.

  Merja S.

  VastaaPoista