torstai 19. toukokuuta 2022

Kareisen kevätretki

Olin päättänyt aikaa sitten että meen ajaen Kotkaan ja poiskin sieltä. Valmistelut meni hyvin (tuo ei meinannu löytää kaikkia tavaroita) pyörä oli laitettu valmiiksi ja huollettu edellisenä päivänä. Keskiviikko aamuna aamukahvin jälkeen nokka kohti Taavettia. Vielä ei tuuli tuntunut pahalta (mitä tuo jäärä noita kinttujaan kiroili). Taavetin jälkeen suuntima kohti Miehikkälää, olin aikaisemmin kerran ajanut saman tien kesäyönä Matin kanssa. Kiva tie, oli mutkaa ja pientä mäkeä. Maisema näytti heräävän kesään ja ajaminen ei tuntunut kivalta. (Nyt tuo mulkku haukkas liian ison palan häh hää). Kameraa en jaksanut juurikaan kaivaa.

Näin mentiin Virojoelle asti. Ja sitten kohti Haminaa. Ja voi vittu mikä vastatuuli (nyt oli infernoolinen tuuli kaverina hähhää). Välillä mentiin vain 13 km/t eteenpäin ja tuntu ihan siltä et olis parempi kääntää kelkka ympäri. Mutta sitkeesti jatkoin eteenpäin ja taukoja sopivissa väleissä pitäen. Tulihan se Hamina vastaan. Lidl ja energiajuoma, brezel ja jäätelö ja matka jatkuu. Tuttua maisemaa oli ja Kotkaan saavuttiin. Sitten vain Santalahden leirintäaluetta kohti (ei se jaksanut lähteä etsimään laavua). Sisään kirjautuminen ja teltan pystytys ja makuupussin valmiiksi laittaminen, sitten ruoan tekoon ja suihkun kautta kattoo pari erää jääkiekkoo.  Sitten joutikin nukkumaan. Päivän matka 153 km.

Yöllä heräsin syömään suklaata ja pää takaisin tyynyyn. 

Aamulla heräsin noin pikkasen ennen kasia. Yö ei oikeastaan ollut kylmä. Aamupala ja leiri kasaan ja leirintälapun palautus ja aamukahvi. Sitten takaisin tien päälle. Juuri olin Karhulan ohittanut ku ajattelin ojentaa takakiekkoo ku rupes vipottaa. No eipäs ojennetakkaan, oli navasta lohennut pala ja kaksi pinnaa heilu irtonaisena. Mitäs nyt sitten tehdään? (Soita nyt sille maahantuojalle) No soitin Mcarbonille ja kerroin mitä oli käynyt i9 navalle. Siinä hetki meni jos toinen. Uusi napa tulossa kotiin.

Suuntima sitten Kotkan rautatieasemalle ja tiketti ja pitkä odotus. Junalla Kouvolaan ja Kouvolasta Lappeenrantaan. 

Aina ei reissut mene kuten suunnittelee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti