perjantai 14. lokakuuta 2022

Taas sattuu ja tapahtuu

 Olin juuri syömässä lounasta kun asentaja soitti kiekoista. Olin sitten onnellisesti hukannut holkin etukiekon navasta. No ei muutaku lounas naamariin ja liikkeelle metsästämään holkkia. Suuntima kohti Velobia liikettä ja samalla miettien parasta reittiä julkisilla sinne. Aikani seikkailen julkisilla löysin liikkeen. Siellä sitten pohdittiin mitäs tämän ongelman kanssa tehdään. Myyjä tiesi yhden sorvarin joka ymmärsi pyöriin tulevien holkkien päälle, MUTTA hän tekee sitä vain harrastemielessä. Lupasi kysyä ja laittaa vastauksen sitten Instan kautta (toi hörhö on näköjään tunnettu täällä pääkaupunkiseudulla). Sitten vain kohti Toni&Toni Cycles liikettä ja höpisemään mukavia ja odotellen että kiekot on valmiit. Siitä iso kiitos heille ja erityisesti Epulle. Pitänee heille laittaa kortti reissusta. 

Sitten vain takaisin Keravalle ja miettien mitäs niiden holkkien kanssa tehdään. Perille päästessä läppäri esille ja tilaten holkit Saksan maalta ja ihan varmuudeksi parit kappaleet. Ja toisekseen piti sitä parilla prikalla kokeilla et tuleeko siitä mitään. No ei tullut eli odotellaan sitten ihan kiltisti et holkit tulee.

Että tällainen päivä tällä kertaa. Saa nauraa, niin nauroin mieki (ja mie räkäsesti tuon hörhön toilailuja) ja kun kommentoitte niin olkaa niin ystävällisiä että laittakaa vaikka etunimi niin tiedän kuka on kirjoittanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti