torstai 4. toukokuuta 2023

Grandi seikkailee..... Loppuraportti ehkä ennemmin väliraportti reissujen välissä

 Taipalsaari mökki

Instagram on tylsä, sinne saa vaan 50 kuvaa tai videoo laitettuu. Hölmöö. No mut nyt kuitenkin hiukan numerotietoo eri jutuista. Mennään ihan yksinkertaisesti.

-Matkaa tein noin 8300-8400 km

-Nousumetrejä kipusin noin 60000 metriä ylöspäin ja varmaan saman verran tulin alas

-Kärry paino yli 20 kiloo saatto olla lähempänä 30 kiloo.

-Vaatteita oli ajopaitoja viidet, menovillasii pitkähihasii oli kolmet (pahimpina kylminä oli ainakin kaksi käytössä) pehmuste housuja kahdet (nekin ajoin loppuun joten ostin uudet), ajotakkeja yhdet (sekin vaihtuin matkan varrella), kahdet housut joista toiset oli ajohousut (ajohousut luovutti matkanvarrella, joten toiset siirty ajohousuiksi ja ostin toiset mukaan) Siviilivaatteita oli T-paita, pitkähihanen ja kahdet kalsarit, sukkia oli riittävästi ja suurimmaksi osaksi merinovillasii, pipo, ajosortsit, kesäajokengät, lipokkaat, untuvatakki, 3xajohanskat, talvihanskat, villasukat, varmaan oli vielä muutakin.

-Pyörässä oli työkalut, päivän aikana tarvitsemani tavarat ja eväät ja tilaa laittaa sadetakki ja muuta kyytiin.

-Hukkasinko tavaroita, no varmasti jotain jonnekin, aivan varmasti. (riittävän pitkään ku olet reissussa ni et vaan muista onko kaikki mukana)

Sainko reissusta mitään? Kyllä sain. Ihmiskohtaamisia ja upeita maisemia ja vitusti sisäkumien vaihtoa, kärsivällisyyttä ja nauramisen iloa ja itsensä löytämistä ja itseensä luottamista homman hoitamisessa. Olen varmasti eri ihminen nyt ku lähtiessä. Lähdenkö uudelle reissulle? Aivan varmasti. Jo päivän reissu on reissu eli olen melkein joka päivä reissussa.

Katson maailmaa ihan eritavalla nyt ku aikaisemmin, yritän kiinnittää huomiota pikkuasioihin ja nauttia pikkuhetkistä ja elää hetkessä. (Katson tässä samalla joutsenparin touhuja järvellä)

Musiikkia tuli kuunneltua ja vaikeissa kohdissa kuuntelin muutamaa biisiä, yksi oli Unstoppable ja toinen oli This is The Life. Äänikirjoja tuli kulutettua ihan riittävästi ja sarjoja katsoin ennen nukkumaan menoa (oli ladattu puhelimeen) ja hostelleissa. Kuvat ja viteot olette jo nähneet.

Käsittelenkö asioita vielä pitkään?? Aivan varmasti, mutta voin hakea muistin virkistystä täältä blogista.

Suosittelen kaikille omatoimista reissua vaikka ihan lähimaastoon, jo se piristää mieltä. 

Ajetaan varovasti siellä liikenteessä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti