keskiviikko 31. toukokuuta 2023

Urheileva nuari mies

 Moro näin kevään viimeisenä päivänä. Nyt on sitten päästy siihen pisteeseen että voidaan nauttia kesästä ja itikoista. Nyt olen saanut tulokset (lääkärin sanan), yksi astmalääke puotettiin pois (JES VITTU JES!!!) Ja sit myös verenpainelääkitystä kevennettiin, mikä on hyvä asia. Eli kannattaa ottaa se verenkuva ja seurata verenpainetta.

Tänään oli syynä "ajovalojen" tutkinta ja toivoin vielä "päämekaanikon" aikaa ku ajovalojen korjauslinssit ei meinaa pysyä ehjä enää. Niille kaikille jotka haluavat tietää lisää niin tässä tulee lähtökohta, Usher syndrooma ja se pahin vaihtoehto mikä on alaviitteinä. Siis miun näkö menee joskus kokonaan pois ja tulen jossain kohtaa kuuroutumaan myös, MUTTA MUTTA en anna sen hallitsevan miun elämää kuten en anna astmankaan ja allergiankaan. Olisin voinut heittäytyä sohvan nurkaan itkee ett "en pysty en kykene". MUTTA mie haistatin paskat nuorena sille ett tuut sokeeksi ja kuuroksi ja tosin haaveet vaihtu toisiin ja unelmat ehkä toisiin (joista on jo moni toteutunut). Näön suhteen vasen on 0,6 ja oikea 0,8 (ehkä saisin ajokortin), mutta näkökenttä on alle 10 astetta (repikää siitä prkl) ja käytän kahta helvetin hienolla tekniikalla olevaa moottorikorvaa (saatan kuulla jopa paremmin ku kuuleva, mut ku on valikoiva kuulo). Näiden kanssa ku on teini-iästä asti taistellut ni pikkujutut ei enää hirveesti vituta.

Se minkä tää piilevä perinnöllinen sairaus on antanut niin avarakatseisuutta (välillä kyll kaikkea muuta), pienten asioiden huomaamista, muiden huomioimista ja voisin kyll listaa jatkaa, mut muut saa jatkaa. Tiedän kyll sen et liikun hyvin pitkälti vaistonvarassa ja se on monesti pelastanut. Enkä sitä jätä millään muotoa huomioimatta nykyisin eli eläimenä mennään edelleen.

Sitten sananen että tulen tulevaisuudessa valitsemaan ystäväni hyvin tarkkaan (en vaan jaksa enää yksipuolista yhteydenpitoa) ja tulen listaa siivoamaan pikkuhiljaa. Ettäs tiedätte, kyll se puhelin toimii toisinkin päin. Sukulaisia ku ei voi valita.

No niin tällainen vuodatus tällä kertaa. Ajetaan varovasti siellä.


Aamu klo 5.30 otettu 31.5.2023


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti