lauantai 22. toukokuuta 2010

21.5.2010 Kimonkylä-Helsinki

Herätyskello oli aamulla mielenkiintoinen satakieli ja pari muuta visertäjää ja pari lokkia. No eipä muuta ku ylös aamupalan tekoon ku oli hiukka kostee olo jonka syyksi paljastui läheinen kosteikko noin viidenkymmenen metrin päässä. Aamupuuro tauluun ja kahvi siinä sivussa ja leiri kasaan. Karavaani lähtee liikkeelle ennen kuutta. Kävin Pukaron paronissa ostamassa uuden kynän, koska vanha hävis korkeaa ruohikkoon. Samalla join kahvin munkin kera. Matka jatkui aikalailla 6-tien tuntumassa osin soratietä ja osin asfalttiteitä pitkin. Siinä meni Eskilöm vaimikäsenytoli ja Liljendalit ja koskenkylät. Pari kertaa piti pysähtyä keittämään vettä et saa nuudeleita syödäkseen. Maaseudun ihmiset sitten moikkailivat urakalla (joku maksaa niille ihan selväti, ihan varmasti)
Porvoo ohitettiin klo 12.19 kuten korttipelissä (en muista missä) sai porvoo kortin joten en jäänyt ihailemaan.

Kello 14.22 Nevan Shell
Pakko käydä ostamassa jäde, pakko saada jäähdytys, nestettä mennyt ihan riittävästi. Onse vaan jännä juttu, että tällä pätkällä oli nousumetrejä melkein sama määrä kuin ekalla pätkällä. Ja kivaa vastatuulta ja mäkiä hunajata hunajata aaaarrrrgggh. Tiedän kyllä polje mies äläkä valita, mutta täähän on mun muistikirja hähhäää.
Ruokaa tuli tehtyä parin tunnin välein jollain pussipysäkillä, oli varmaan hauska näky fillari, perävaunu ja jätkä trangian kanssa tekemässä sapuskaa.
Perille saavuin kello 17.00 Soitto kaverille ja olinkin osunut aika hyvin ihan nurkille. Sitten suihkuun, varaosien hakuun ja illalla saunaan ja ei unohdeta syöntiä.

Osittainen Itämeren ympäriajo etappi 2. by grandi66 at Garmin Connect - Tiedot

Ajoaika 7 t. 28 min
Ajomatka 107,2
Keskari 14,36 km/h
Keskisyke 128
Huiput 48,23 km/h ja 150

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti