maanantai 24. toukokuuta 2010

24.5.2010 Rostock-Wismar/Zierow

No nih... Laiva saapu satamaan, ulos laivasta ja sitten oli suunnat pikkasen sekasi ennen kuin löysi itsensä kartalta. Rostockin läpi mentiin eli tuli tehtyä se koukkaus, jonka arvelin joutuvani tekemään. Sataa, sataa kaatamalla, ei sada, tulee, tuulee ihan sikana, aurinko paistaa, sataa ja tulee ota tästä sitten selvää prkl. Lämmintä sellaset +15 eli suhteellisen kivan lämmintä ajaa lukuun ottamatta noita muita. Nyt sitten mentiin Wismariin suhteellisen suoraa, ei mennä rannikon kautta. Katsellaan huomenna kuin käy. Ihan tuulen takia. Kellosta ei ollut hetkeen mitään tietoa eli elettiin Suomi-aikaa. Matkan varrella oli yks pyöräliike josta olisin käynyt ostamassa kengänsuojat, mut ei ollut auki, joten jatkoin matkaa. Kahvilla käydessäni pidättelin kaatosadetta ja sain kellon paikalliseen aikaan.

Meni vähän sompailuksi, tuli hukkakilometrejä ja kaikkea muuta. Täällä on joku puhä ku kaikki on kiinni ja yritä siinä sitten etsiä karttaa ja yritä suunnistaa ilman kunnon karttaa oli vain suuntima minne mennä. Kyliä tuli noin 2-3 kilometrin välein. Gespi ehdotteli ihan omiaan välillä (en noudattanut orjallisesti)

Pääsin vihdoin Wismariin, jossa oli joku kalamarkkinat ja ihmisiä ku hiekan jyriä rannalla. Aloitin leirintäalueen etsinnän ja taas tuntui suuntavaisto tekevän temput terävät keskellä kaupunkia. Löysin kyllä leirintäalueen Zierow nimisestä kylästä tai oikeammin pitäisi puhua lomakylästä. Tää on leirintäalue miljoona tähteä että huh. Löytyy saunaa, kylpylää, ravintolaa, parturia, pelikoneet muksuille, ohjattua toimintaa jne. Yöpyminen teltassa maksaa camping kortti alennuksella 8,80 ja nettitunti 1,00. Alueen kaupasta löysin kaipaamani kartan,se maksoi 2,95, nyt on helpompi jatkaa matkaa. Teltta on pystyssä, on syöty ja kahvi tekee hyvää. Jos vaikka tänään onnistuisi saamaan kuvat tähän kertomukseen jos ei onnaa niin sitten myöhemmin. Tehdään nää ensin pois niin sitten voi rentoutua eli käydä nukkumaan, laivassa ei oikein saanut unta.

Osittainen itämerenkierros 4.etappi by grandi66 at Garmin Connect - Tiedot

Ajoaika 5:44
Ajomatka 87,80
Keskari 15,29
Keskisyke 134
Huiput 36,88 ja 173
Nousut ja laskut meni vähän sekaisin ku gespi piti resetoida.
Yhteensä 371.88 ja 23:29

1 kommentti: