keskiviikko 26. toukokuuta 2010

25.5.10 Zierow-Grömitz

Yöllä piti herätä laittamaan teltta kunnolla kiinni. Yöllä oli ruvennut tuulemaan ihan aikuisten oikeesti kunnolla. Yritä siinä nukkua ku on pelko teltan kohtalosta.

Aamutoimet ja leiri kasaan ja matkaan klo 8.30 ajatuksena oli ehtiä mahdollisimman pitkälle. Oli muuten kiva huomata ettei se tuuli ollut mihinkään kadonnut. Sitä sitten ajettiin vastatuuleen tai sivutuuleen koko aamupäivä ja keskipäivä. Ilma oli puolipilvinen, mutta kylmä jopa paikallisten mielestä.

Trademünde no jaa sellanen turistirysä josta ei meinannut löytää millään pois. Kaunis kaupunki ei siinä mitään. Heikka ranta ja kaikkee.




Tässä sitä hiekkarantaa niille jotka sitä niin kovasti haluavat. Siinä on penskojen puuha kenttä.
Kyllä löyty kaikkea muuta mutta ei puhelin- tai urheilukauppaa, pitänee odottaa Tanskaan pääsyä, niin vois löytää jotain. Täällä Saksan maassa opastukset katoaa aina välillä ja välillä on ihan hyvin esillä. Heidän pyöräilykartat opastaa välillä keskelle metsää/peltoa/jotain käsittämätöntä paikkaa keskellä ei mitään. Ruokapaussi jossain ja sitten eteenpäin jos vaikka pääsis pois Saksasta.

No meni leirintäpaikan etsiminen tosi hommaksi, mutta löytyi kuitenkin. Paikka on Grömitz Meni välillä seikkailuksi sais olla vielä tarkempi kartta. Ei onnistunut 2 päivässä päästä pois Saksasta, oli vaan sen verran kova vastatuuli (8-12m/s) joka loppupäivästä muuttui myötäseksi. Olin pariin otteeseen miettinyt luovuttamista ja kamojen pakkaamista junaan ja kotiin, MUTTA luonto ei antanut periksi, pkl sisulla mennään.

Kuvia olen ottanut jonkin verran ja kamera sais laulaa kokoajan mutta ei kerkii. Huomenna pitää etsiä leirintäalue ajoissa. Tänään meni myöhäseksi. Suihkussa käynti oli ihanaa, olo on kuin uusi.

Niemimaa on täynnä pikkuteitä ja pikkukyliä että huh huh. Kaikki haluu kämpän meren rannasta, jooko?
Puttgarden 44 km


Osittainen Itämeren ympäriajo etappi 5. by grandi66 at Garmin Connect - Tiedot




Ajoaika 6:58
Ajomatka 95,99
Keskari 13,77
Keskisyke 129
Huiput 40 ja 168
Nousut 362
Laskut 412
Kokonais 467,87 ja 30:27

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti