tiistai 1. kesäkuuta 2010

26.5.10 GröTmitz-Maribo(Tanska)

Aamulla oli pikkasen kosteeta että joutui odottaa teltan kuivumista. Klo 9 pitää maksaa leirintä ja jatkaa matkaa. Anssi: Kirja on luettu. Hyvä.

Aurinko paistaa ja tulee myötäinen tuuli. HYVÄ. Kaks päivää vastanen veli oli inhottava, joten nyt on sen kiva veli vuorossa, vois päästä pitkälle. No niin nyt on päästy pitkälle ollaan laivalla, rahat vaihdettu ja maihin päästyä pitää ruveta etsimään leirintä paikkaa. On se kumma ku koko niemimaassa (saksa) on yks suora tie ja sitä ei saa ajaa fillarilla. Tuli ajettua vähän siksakkia mut ei se mitään. Tuli bongattua 2kpl Suomen pstykorvia, nojapyörä. Vastaan tuli paljon pyöräreissaajia. Osalla oli kypärä (pieni osa). Lastenperäkärrejä tuli jonkin verran. Pitää käydä katsomassa löytyiskö tytöille jotain kivaa täältä laivalta. Pitää sompailla Röbdyssä vähän aikaa.

Röbdy oli pikkukaupunki mistä ei löytynyt mitään erityistä. Lautalta löyty tytöille tuliaiset joten Saksa hoidettu. Tanskaa päästyä oli kiva saada iso eturatas käyttöön. Vauhtia myötätuuleen 30 km/h vaunu perässä. Nyt ollaan Maribossa pesemässä pyykkiä ja kohta netissä. Teltta pystyssä. Jos vaikka sais kuvat vihdoin kertomukseen. Iltapala pitäis tehdä ja illalla olla netissä. Pitää viedä läppäri lataukseen. Odotella hetki. Ainiin peili lähti omille teille, tosin empä juuri siitä mitäään hyötynyt (liian iso laajakuva)

Osittainen Itämeren ympäriajo etappi 6. by grandi66 at Garmin Connect - Tiedot


Ajoaika 5:17
Ajomatka 95.39
Keskari 18.04
Keskisyke 125
Huiput 37.39 ja 157
Nousut 373
Laskut 365
Yht. 563.26  ja  35:36

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti