tiistai 1. kesäkuuta 2010

29.5.10 Örkelljunga-Värnamo

Aamulla satoi vettä ja piti odotella että taukoo toi sade niin saa kamat kasaan. Nyt rupee nää huonot ilmat pikku hiljaa riittää. Pitäis olla KESÄ mutt ei oikein tunnu siltä.
Tankkaustauko Markarydissä pitää käydä kaupan puolella katsomassa jos löytäis energia pakkauksia sellasia nopeasti imeytyviä. on vaan niin kylmä ilma varmaan alle 10 astetta ja tuuli osittain sivutuulijoka kiusaa puuskittainen. Noin cappucino ja säpylä on tehnyt tehtävänsä. No ei löytynyt. Nyt ollaan Värnamossa. Pari kertaa piti pidätellä sadetta esim bussipysäkki keskellä ei mitään.
Piti vain seurata bussilinjaa 150  Ljungaa ja 273 Värnamoon niin helppoa se on. Nää ruotsalaiset ei oikein osaa merkata teinumeroita näkyville toisin kuin saksalaiset ja tanskalaiset <- nuo osaa merkata jopa pyörätiet Tänään sama maantiesuhari ohitti minut kahdesti joten ihmettelin missä se oikein kävi. Kiire oli kova. Piru retkuilumaja ei ollut auki ja se oli mäen päällä. Tuli hukkareissu. Ovat auki joka päivä 8-14 kuka piru sitä tohon aikaan tietää missä on yötä. No jos raha ei kelpaa mennään muualle eli leirintäalueelle. Täällä on kauppa joka on 7-22 joka päivä auki joten kävin sieltä ostamassa ilta- ja aamupala tarpeet ja huomisillan nuudeli annoksen ja mehutiivistettä.

Osittainen Itämeren kierros etappi 9 by grandi66 at Garmin Connect - Tiedot

Ajoaika 7:08
Ajomatka 132.90
Keskari 18.6
Keskisyke 131
Huiput 63.3 ja 154
Nousut 322
Laskut 353
Yht. 952.46 ja 57:17

3 kommenttia:

  1. Reipasta päivämatkaa mies vetää, toivotaan myötätuulta ja aurinkoa loppumatkalle!

    VastaaPoista
  2. No kohta olet täälläkin.. Ilmoittelet sitten kun lähestyt Märstaa.. Koita katsella jos löydät MC-karttoja niin ehkä se vois auttaa hieman kuin mennä E4 tien varrella olevia teitä?? Kyllä se aurinko paistaa.. onhan se ryssänilmat tulossa tännepäin nyt eli lämmintä tietää se.. :) Nauti maisemista!!

    VastaaPoista
  3. Laskeskelin, että oot varmaan kohta Tukholmassa, onko näin? Tuletko Siljan vai Vikingin laivalla Suomeen? To, pe ja su-aamuina olen Siljan terminaalissa laivan saapumisaikaan odottamassa opastuksen alkua, ehkä törmätään silloin...

    VastaaPoista