torstai 3. kesäkuuta 2010

30.5 .10 Värnamo-Gränna

Aamulla kello on puol 7 tai  jotain sinnepäin. Nyt on huono aamu, päätä särkee ja silmiä särkee. Mitähän vielä? Vois viettää vapaapäivän, mutt ei nyt. Aamupalaa ja sillä selvä.

Ajo oli vähän sinnepäin en tiedä mikä on. Olis vähän tukkoinen olo. Onneksi on myötätuuli joka avitti jonkin verran matkantekoa. Taukoa pidettiinn Hyltenassa huolsikan pihalla. Aika hyvin 3:41 ja 71 km sillo oltiin Jönköpingissä. Sain vanhalta pariskunnalta ohjeita, miten ajetaan Grännaan. Ja sitä noudatin. Ihmiset ovat täällä paljon iloisempia kuin etelä-Ruotsissa ja paljon avuliaampia. Ohi ajavat autoilijat huomioivat hyvin ja osa jopa kannusti.

Jönköpingiin tultiin vauhdiskaasti alamäkeen. Grännaa kohti kiivettiin ylämäkeen puoleen väliin matkaan ja se oli ylä-, alamäki osuus. Siihen meni aikaa pikkasen yli 2 tuntii ja 40 kilsaa. En nyt sanoisi että huonosti. Toi oli sellanen sunnuntai ajelu. Leiripaikka löytyi ja katsotaan löytyykö paikasta nettiä. Olis meinaa tarvetta saada kartta päivitystä. Vähän säätietoja yms. Nyt meikäpoika lähtee katselemaan maisemia ja jossain välissä nukkumaan. Aamu oli tosiaan vaikea, ettei paremmasta väliä. Nyt olo on ihan hyvä. Päivä oli puolipilvinen silloin lämmin ku aurinko paistoi. Toivottavasti ilma lämpenee, niin ei tartis niin paljon olla vaatteita päällä.

Osittainen Itämeren kierros etappi 10 by grandi66 at Garmin Connect - Tiedot

Ajoaika  6:23
Ajomatka 111,90
Keskari 17,5
Keskisyke 123
Huiput 48,6 ja 143
Nousut 306
Laskut 509
Yht. 1064,36 ja 63:40

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti